U
użytkowniczka 212
Gość
Niech ciemnieje więc!Zobaczę czy rzeczywiście coś na tych testach się dzieje , jeżeli duch będzie bardziej wyraźny to oczywiście że zrobię i proga koniecznie , po cp muszę to sprawdzić

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Niech ciemnieje więc!Zobaczę czy rzeczywiście coś na tych testach się dzieje , jeżeli duch będzie bardziej wyraźny to oczywiście że zrobię i proga koniecznie , po cp muszę to sprawdzić
Z resztą za tydzień mam endokrynologa i w poniedziałek idę na krew to może wtedy od razu machnęNiech ciemnieje więc!![]()
Do powtórkiA teraz moje drogie czas na założenie binokli i weryfikacje czy Wy też widzicie ducha cienia( tak wiem test rozwalony bo ja je przyklejam w zeszycie taśma i było krzywo, chciałam poprawić i mi się rozpadł
). Duch wyszedł w ciągu 5 minut od siknięcia
dziś jest 9dpo
Seks najmniej ważny jest XD spytaj na forumCholera wstałam o 5 siku i zapomniałam o teściejak wrócę do domu to zrobię dla zasady. Jeszcze wcześnie, ok 9 dpo. Ale wszystkie warunki w tym cyklu spełniłam: remont, wino, przeziębienie, brak czasu... a i sex oczywiście
![]()
Ja na szybko czytałam wpisy i przeczytałam "przeziębienie, brak seksu"Seks najmniej ważny jest XD spytaj na forum
matko chcesz czekać do poniedziałku?Z resztą za tydzień mam endokrynologa i w poniedziałek idę na krew to może wtedy od razu machnę![]()
Boję się że to oszukańcza kreska , napatrzyłam się na forum już ... Jeżeli będzie ciemnieć to pewnie nie będę taka twardzielka i zrobię wcześniejmatko chcesz czekać do poniedziałku?Ja bym nie wytrzymała, zresztą muszę wdrażać leki w razie ciąży więc już bym dzisiaj leciała i oznaczała betę z progiem
![]()
Cionsz jak nic!Ja na szybko czytałam wpisy i przeczytałam "przeziębienie, brak seksu"![]()
Ale wiesz ze nie da się zbadać przyrostów na sikańcu?Boję się że to oszukańcza kreska , napatrzyłam się na forum już ... Jeżeli będzie ciemnieć to pewnie nie będę taka twardzielka i zrobię wcześniej![]()