reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

🍁 We wrześniu dwie kreseczki ⏸, wysikają wszystkie wątkowe laseczki! 🍂

Cholera, propsy, bo ja nie odważyłabym się pierdnąć w pracy 😂 może i nie byłoby słychać, ale mogłoby być groźnie z taką zaporą dymną 😂😂
Ja kiedyś pierdnęłam cichacza śmierdzącego, nie było w pobliżu nikogo, ale akurat koleżance zebrało się na chęć pogadania, chciała podejść i coś mi opowiadać, ale ją ostrzegałam: „Ty tu nie podchodź, bo powietrze zanieczyszczone mamy.”

Ona oczy jak 5 zł, nie kuma, iksy w oczach:
„No kuźwa, pierdęłam i jedzie strasznie, przyjdź za 3 minuty.”

reklama
Ja kiedyś pierdnęłam cichacza śmierdzącego i akurat koleżanka chciała podejść i coś mi opowiadać, ale ją ostrzegałam: „Ty tu nie podchodź, bo powietrze zanieczyszczone mamy.”

Ona oczy jak 5 zł, nie kuma, iksy w oczach:
„No kuźwa, pierdęłam i jedzie, przyjdź za 3 minuty.”
Ja bym się nie przyznała 🙈

Aaa, i piwo bezalkoholowe mi nie smakowało wczoraj.
No ale może to przez to, że to nie była IPA Książęca, tylko Żywiec zwykły 😅.
Żywiec 0% jest najgorszy 🤢 polecam zatecky smakuje jak normalne a z sokiem wchodzi jak złoto 👍
Ja kiedyś tak zrobiłam, ze pierdłam i akurat oczywiście ktoś musiał przyjść 😂 😂
a potem się wycwaniłam i już siadałam sama w salce i se mogłam robić co mi się podoba :D
OMG ja siedzę sama w pokoju i zawsze mam stres że akurat jak puszczę bąka to ktoś wejdzie 😅 czasami ryzykuje ale to jest jak scena ze szklanej pułapki , krople potu na czole i te sprawy 🤣

reklama
Do góry