Owulacja
Fanka BB :)
Puścić, spuścić, odpuścićnajważniejsze, żeby odpuścić. Reszta dzieje sie sama

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Puścić, spuścić, odpuścićnajważniejsze, żeby odpuścić. Reszta dzieje sie sama
No i git, teraz tylko żeby je zadać, zakumać na spokojnie odpowiedzi i ruszamy z następnym cyklemmam mega duzo pytan do niego![]()
No najwazniejsze to zeby powiedział co mi w tym cyklu sie zadzialo. Bo czuje sie fatanie.No i git, teraz tylko żeby je zadać, zakumać na spokojnie odpowiedzi i ruszamy z następnym cyklem![]()
Daj znać po wizycieWidze ze zszokowałam Was pytaniem. Sama bylam przejetę. @ nie ma ide o 11 do gina okaze sie co mi jest. I w koncu dostane leki na @.
Znalazlam juz ale tylko 2 razy, potem bylam na mamuskach, a tamtego juz mi sie nie chce szukac.Ok widzę że oznaczalas, więc ten wynik 11 i potem 9 dla mnie już byłby jasnym sygnałem że czas się udać do szpitala, ale ja pamiętam że Ty chyba dość długo z jakiegoś powodu zwlekałas, nie?
Mój lekarz po pierwszym wyniku (beta 15, prog 7) powiedzial ze to albo poronienie albo CP - nawet się na niego obrazliam za to. Po drugim wyniku (beta 49, prog 12) nadal nie pozwalam mi na suplementacji proga mimo mojej prośby grożąc CP - nadal byłam obrażona... ale bardzo otworzył mi wtedy oczy, taka prawda
a muszą być dostępne stacjonarnie? bo jak nie to, easy@home są na amazonie i są spoko. I to są same paski więc bez tego całego niepotrzebnego plastikulaski jakie sa inne testy o czuloci 10 niz pink ? wczoraj w rosku szukalam,ale tylko pinki byly tak czule ;/
Ooo to zamówienie na kolejny miesiąca muszą być dostępne stacjonarnie? bo jak nie to, easy@home są na amazonie i są spoko. I to są same paski więc bez tego całego niepotrzebnego plastiku
Ja polecam te https://allegro.pl/oferta/test-ciaz...NEIycsSpTJL1bQvje-IPRCE4L7FRxuzYaAlvIEALw_wcB W aptece u mnie kupowałam i nigdy nie zawiodły, od razu, jak biel to biel, żadne cienie itp.laski jakie sa inne testy o czuloci 10 niz pink ? wczoraj w rosku szukalam,ale tylko pinki byly tak czule ;/