U
użytkowniczka 212
Gość
no to u mnie zalży, czy na szybko czy nie i oczywiście, czy płodne...Ja leżakuję 5 min, potem chusteczka dla dzieci i ze ściśnietymi udami przeważnie pod prysznic, po wszystkim chce mi się wszystko![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no to u mnie zalży, czy na szybko czy nie i oczywiście, czy płodne...Ja leżakuję 5 min, potem chusteczka dla dzieci i ze ściśnietymi udami przeważnie pod prysznic, po wszystkim chce mi się wszystko![]()
Jak jestesmy sami w domu plodne czy nie leżakuję nago, odprężona po całości i cieszę się tym spokojem...no to u mnie zalży, czy na szybko czy nie i oczywiście, czy płodne...jak płodne to leżakuje obowiązkowo i z 20 min
![]()
ano, my to jeszcze sobie po drineczku polewamyJak jestesmy sami w domu plodne czy nie leżakuję nago, odprężona po całości i cieszę się tym spokojem...
no na lepsze spanko musi byćano, my to jeszcze sobie po drineczku polewamy![]()
mi najbardziej zimą będzie szkoda spania nago właśnie... kocham, a stary musi mieć koszulkę, bo nerki przeziębiJak jestesmy sami w domu plodne czy nie leżakuję nago, odprężona po całości i cieszę się tym spokojem...
AAaaaale fajne! Zapodasz mi jakiegoś kapselka na jutro? ;-)Mam dla Ciebie kapsel po Tymbarku:
Zobacz załącznik 1441377
To jest wspaniałe prawda, takie razem, juz po seksie. My też czasami, ale to wieczorem jak wszyscy juz spią, to po seksie zdarza sie i drink i lody nawet... ale te mrożone off courseano, my to jeszcze sobie po drineczku polewamy![]()
Kurde, to my robimy coś fee po całym rytuale biegania do kibla, mycia.ano, my to jeszcze sobie po drineczku polewamy![]()
o nie, to ani ja ani Stary nie lubimy spać na golasami najbardziej zimą będzie szkoda spania nago właśnie... kocham, a stary musi mieć koszulkę, bo nerki przeziębi![]()