Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
pamietam te czasy fajnie ...Hej dziewczyny muszę sie wam pochwalić od wczoraj czuje już mocniejsze ruchy dzidziusia super uczucie wieczorem jak zaczoł wariować zasnąć mi nie dał:-)

EWUSEK DZIEKUJE ZA PAMIEC 
wszystkiego najlepszego - spoznione ale szczere
DOROTKO! Wszystkiego naj naj naj lepszego! Przede wszystkim, żeby w Twoim życiu prywatnym poukładało się tak jak sobie tylko wymarzysz. (Ja też jestem marcowa - miałam urodzinki 12-tego)
Ja również życzę ci wszystkiego najlepszego Dorotko![]()
DZIEKUJE WAM BARDZOto spoznione rowniez sto lat
Ja sie poprawie OBIECUJE od dzis bede pisala kilka razy dziennie ;-)Oj dziewczyny! Ale tu pustki ostatnio! No więc ja bardzo proszę się nie ociągać tylko pisać!!!:-):-):-)
Ja nie bylam przesadna i kupowalam dosc wczesnie ale pomalutku Moja ciaza byla zagrozona ale jak poczulam ze cos chce kupic to kupowalam MILYCH ZAKUPOWCześć dziewczyny mam do was pytanie kiedy najlepiej zacząć kupować ciuszki dla dzidzi bo słyszałam że jak za wcześnie to przynosi pecha???

WITAJhej dziewczyny ja tylko na chwile
jestem z rybnika, ale siedze na innym forum... nie wiedzialam nawet ze takie jest
pozdrawiam
Ja tez sie objadalam i podobalo mi sie to ale teraz mam nadal 7 kg na plusie i nie moge zejsc do wagi z przed ciazyNo niby mi wolno ale dupsko rośnie. No cóż. Będę się martwić we wrześniu:-)
Basia1807 witamy! Zaglądaj częściej

WITAJCześć dziewczyny:-)
Nazywam sie Asia,mam 28 lat i oczywiście jestem z Rybnika no teraz to juz z prowincji ale bardzo bliskiej:-)Jestem juz mamą,mam 3 letniego Mikołaja a w maju przyjdzie na świat jego braciszek.Pozdrawiam was serdecznie i wszystkim zycze dobrego samopoczucia....odezwe sie czasem,miłego klikania;-)
JEJKU SUPER AZ CI ZAZDROSZCZE MI BRAKUJE TEGO RUSZANIA SIE OLIWI W BRZUSZKUHej dziewczyny muszę sie wam pochwalić od wczoraj czuje już mocniejsze ruchy dzidziusia super uczucie wieczorem jak zaczoł wariować zasnąć mi nie dał:-)
Piszcie co nowego u was?DZIEKI ZE JESTEM USPRAWIEDLIWIONANo witaj Dorotko! Jesteś usprawiedliwiona! U mnie ostatnio Adaś obudził sie o 5,40 (a przeważnie wstaje przed 7-mą) skutkiem czego o 17.20 padł i spał aż do rana następnego dnia:-):-):-) Po prostu nie dało rady go dobudzić więc poddaliśmy się. Przebraliśmy go do piżamki a on ani drgnął.Piszcie co nowego u was?

no to musial byc zmeczony