reklama

Welcome to Rybnik :)

Patrysia to PRZESPANEJ I SPOKOJNEJ NOCKI ZYCZE :-)

Ja tez ide juz spac Widzialam pogode i od jutra ma byc u nas coraz ladniej :-) Ciekawe czy sie potwierdzi jEJKU JAK JA CHCE JUZ WIOSNY :-)

DOBRANOC DZIEWCZYNKI

reklama
Czesc
Dzis ma byc 12 stopni i sloneczko Tylko jakos tego slonca nie widac :-(
Dzis nawet jak slonca nie bedzie to zalicze spacerek Mam juz dosc tej zimy a teraz ostatnio tego deszczu Normalnie chyba zlapalam jakas depreche Jejku ale ja juz chce wiosne Dobra nie amrudze Napisze pozniej milego dnia :-)

witam sie
nocka byla normalna nawet bardzo Sewi zasnal po 20 a obudzil sie po 6 i dalam mu mleko i poszedl jeszcze spac do po 7 :tak: ale zabkow jeszcze nie widac :sorry2:
a wczoraj to wogole zapomnialm sie pochwalic ze przed kapaniem nie oplacalo zakladac mi sie papmersa wiec Sewi chodzil w majtkach pol godzinki i ani razu sie nie zesikal nawet jak wysadzilam go na nocnik to zrobil siusiu :-D
ale bylam dumna normlanie :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:

dorota
no nie widac tego slonca :wściekła/y::no: ja tez mimo tego zalicze spacer bo musze isc poplacic a co do deprechy to ja juz mam ja za soba ;-)

PARTYSIA gratki dla Malego :-)

No depreche w taka pogode mozna sie nabawic
No ja nie wiem obiecuja sloneczko a go nie ma ale nawet jak bedzie padalo to ide dzis na spacer a co :-)
Za 2 tygodnie wracam do pracy i musze korzystac jak tylko sie da :-)

Patrysia - czyli jednak ząbki? Byle się przebiją, potem juz będzie ok. Gratuluję Sewkowi sukcesów nocniczkowych.
Dorota - ja też chcę wiosny! Adaś ma katarek. Szlag mnie trafia. Mam nadzieję że szybko mu przejdzie bo jest taka pogoda że ciągnie na dwór.
Pozdrawaim!

my dzis po psacerku fajnie slonce swiecilo wiec grzech zeby nie isc
jutro wizyta u lekarza z wynikami

blaaaaa066.jpg

blaaaaa060.jpg

PATRYSIA 3 mam kciuki za wizyte :-)
Ewusek pewnie sie lepiej odemnie znasz Ale ja slyszalam ze jak dziecko a katar a nie ma goraczki to mozna isc na spacer aby poodychalo powietrzem wtedy sie lepiej oddycha tym zatkanym noskiem Ostatnio jak Oli miala katarek pediatra pozwolila isc na chwile na dwor :-)

My wczoraj zaliczylismy 2 spacerki Oliwia non stop ma nosek zatkany jakby miala katar ale nic frida nie umiem sciagnac Ostatnio jak miala katar to szlo fajnie frida wiec teraz jest lepiej skoro nic nie schodzi :-)
Ja mam dylemt jak ja ubierac na taka pogode bo sie nie znam a nie chce aby zmarzla ani nie chce jej przegrzac

OLIWI SIE WCZORAJ PRZEBIL PIERWSZY ZABEK narazie bo zabardzo nie widac ale jak ugrysia to kuje heheheh Mowie wam jaka radosc :-)
Dzis od rana sloneczko wiec i spacerek dlugi bedzie i od wczoraj juz jezdzimy w spacerowce :-)

Dorotko! Przede wszystkim gratuluję Oli ząbka! :-) Jeszcze dużo ząbków przed nią więc oby jak najłagodniej to przechodziła. A co do spacerków z katarkiem to ja też wychodzę z Adasiem jak ma katar bo wiem że sie mu lepiej oddycha na dworze. Wnerwia mnie tylko że na dworze się mu dosłownie leje z nosa i musze brać ze sobą WIELKI zapas chsteczek :wściekła/y:
Patrysia! Śliczne zdjęcia! Widziałam juz wcześniej na NK. Mały jest cudny!
Pozdrawaim!

reklama
dziewczyny!
no i teraz sie pochwale
jestesmy po lekarzu i Sewi NIE MA JUZ ANEMII :-D:-D:-D:-D:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
ale jestem zadowolona normalnie skacze ze szczescia ze nareszcie mamy z tym spokoj
wyniki sa prawidlowe :tak::tak::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl 2:
i wazy 9,700 g:tak:

dorota
wiem co to za rados ale szybko u Was zabki ida Sewi mial pierwszego 3 dni przed skonczeniem 11 -stu miesiecy :tak:
ewusek a Adas dalej ma katarek czy juz troche lepiej :eek:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry