reklama

Welcome to Rybnik :)

Chcialam wkleic kilka zdjec ale D... blada moj net tak moli ze zobacze jutro czy sie wusle Tym czasem ide spac Jak ja sie udzielam to zas tu nikogo nie ma heheh zart
Jutro bede pol dnia sama z niunia a juz sie zazynam odzwyczajac bo G jest w domu ale od srody zaczyna nowa prace wiec zas bede sama a jutro jedzie do mojej mamy robic jej dach w pracy.
Nie wiem czy mowilam od 17 kwietnia wracam do pracy I poerwszy raz nie chce swiat heheh bo po nich do pracy :-(

reklama
Czesc Dzis w planach cos posprzatac Moze pojade z Oli na zakupy do rybnika :-)To jeszcze sie zobaczy jaka pogoda bedzie :-)

Dzis od 2 w nocy pobutki co 2 godziny a od 6 co godzine Teraz Oli spi ale zaraz sie obudzi Lece cos porobic mielgo dnia

Dorotko! Przesłodka ta Twoja Oliwka!!! A ja z powodu przecudnej pogody byłam praktycznie cały dzień na dworze. Adaś się tak wyszalał, że padł do łóżka jak kłoda. Mam nadzieję że w przyszłą sobotę da się już wywiesić pranie na dwór. Nie ma to jak wysuszone na wietrze pranie. Pozdrawiam serdecznie!

my wczorajszej i dzisiejszej nocy nie spalismy za dobrze maly w nocy wstaje jakis marudny i zasnac potem nie mooze przez pol godz - godz :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jestem nie wyspana :no::no:
dorota - super zdjecia :tak:

dziewczyny macie konto na nk :confused::confused:

ewusek - u nas 2 dni temu byla ladna pogoda i Sewi tez smigal mi bez wozka na spacerku a od wczoraj juz pada :angry::angry::angry:

Patrysia! A może Sewkowi idą kolejne ząbki i przez to jest taki marudny w nocy?
Ja mam konto na NK. Poślę Ci moje dane na priv.

Jak pogoda bęzdie dalej taka to ubiorę malego w kalosze i pelerynę i i tak pójdziemy na dwór :-):-):-)

reklama
maly zasnal juz po 20 ale na noc dalam mu nurofen zeby sie nie meczyl choc z tego placzu to juz nawet nie mial sil chodzil walal sie o wszystko ... jak pijany :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry