reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wiadomości ze szpitala - bez komentarzy

Wiadomość od Oli

CCzesc Monia!tu OLA368 z forum BB..Niestety po dzisiejszej wizycie kontrolnej skonczylam w szpitalu ze wzgledu na wysokie cisnienie..mialam 150/110..zatrzymali mnie na obserwacji..badania porobili,z Mala wszystko ok,skurcze na KTG leciutkie,szyjka skrocona,ale wszystko pozamykane wiec najprawdopodobniej czeka mnie chodzenie do terminu:-(chyba ze cisnienie bedzie wariowalo..pozdrowienia dla Was

reklama
Kolejna wiadomość od Oli

Czesc Monia!jestemy w szpitalu,leki ustabilizowaly cisnienie,wiec licze,ze jutro nas wypuszcza,bo do porodu daleko..skurcze rano byly calkiem spore,teraz zupelna cisza..czeka mnie tu powrot,opieka super,wszystkim sie interesuja..dziekuje za pozdrowienia i wzajemnie dla wszystkich

Wiadomosc od ellsi:
Juz po godz, 4.50 urodzila sie coreczka tatusia. Waga 3200, 55cm wzrostu i 10 pkt. Jako tako sie czuje ale porodu milo nie wspomne. Mialam bole krzyzowe i to juz wczoraj w nocy tak samo z siebie. JAk dostalam kroplowki to myslalam ze umre. Za kazdym razem przy skurczumialam odczucie jakby ktos mnie dzgal nozem w kregoslup i obkrecal i tak od samego rana a efektow brak. o 23 mialam 2 cm rozwarcia nie mogli pomoc, nie wierzylam ze urodze naturalnie. Zgodzilabym sie wtedy na wszystko. Dostalam zzo ale nie pomoglo na bole krzyzowe i wtedy sie podlamalam. Panie nie mogly ze mna nic zrobic niekiedy mialam wrazenie ze myslaly ze udaje i mam paranoje ale widzialy ze zginam sie w palak i placze z bolu, uciekalam od kroplowki bo myslalam ze jeszcze jeden bol i umre. Na szczescie zzo zadzialalo na rozwarcie i przyszly skurcze parte. Obawiam sie ze z moim kregoslupem to musze isc do lekarza bo to moze byc jakies zwyrodnienie. Dzis odpoczywam, zero odwiedzin, pozdrowienia dla cioc z bb.

Info od Eweliny, sprzed chwili :-)

"Hej :) Cieszę się, że się odezwałaś. Niestety jeszcze nie urodziłam-ale po badaniu okazało się, że skurcze rozwierają szyjkę, ale nie są regularne i są rzadko. Wracam do domu po ktg. Mam się pojawić jak będą co 5 minut. Powiedzieli, że od kilku do kilkunastu godzin. Nie wiem, o której będę w domu - a może zdąży się rozkręcić zanim mnie puszczą. Pozdrowienia dla Ciebie i wszystkich z BB"

Ostatnia edycja:
reklama
Wiadomość od Bluetooth przekazana przez Ewelinę :-)

"Cześć Ewelinka od południa leżę na porodówce. Wyniki mi się pogorszyły więc zgodziliśmy się na wywołanie porodu. Dostałam już 2 dawki cytotecu a badanie rozwarcia będę miała przed snem. Na razie położna zadowolona z przebiegu akcji chociaż daleko jeszcze do porodu. Pozdrowienia dla Ciotek z BB"

Do góry