reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wiarygodność testu ciążowego

natkusiu,musialam troche poprzewijac i znalazlam twoj brzuch,ale duzy!!!tez Ci pieknie rosnie :)
kopniaki nie sa az takie silne zeby brzuch falowal,ale jak obserwuje to raz tu,raz tam wystaje cos na chwilke i zaraz sie chowa :) naprawde przyjemne uczucie,uzbroj sie w cierpliwosc,jednak troche trwa nim sie zacznie ta calkiem czuc,ja moge powiedziec,ze juz tak calkiem i konkretnie i tez juz dosyc czesto czuje ruchy dopiero od jakis moze 3 dni :)
a czesto maly sie tak przekreci,ze lezac na plecach wystaje doslownie poprzez skore brzucha,poczekam dzis do tego momentu i zrobie Wam zdjecie na lezaco,wtedy widac juz calkiem gdzie maly lezy :))

reklama
Ale super! Kurcze ten czas mega szybko leci, Ty już 22t .. :) Ja jutro zaczynam 17t ;] Strasznie się cieszę że u nas wszystko ok i każda z nas dobrze się czuję i nie ma większych problemów! :] jak przypomnę sobie nasze rozmowy na samym początku jak robiłyśmy testy to czasami nie umiem uwierzyć że wszystkie jesteśmy cieżarówki i to nasze marzenie się spełniło :] supcio
A co do ruchów to ja coraz częściej czuję takie łaskotanie w brzuchu :] podobno to jest zapowiedź ruchów Hurra! ;)

widzisz,jak to szybko Natkusiu leci,a tak wlasnie nie dawno ja nie bylam pewna czy to ciaza,Wy wogole jeszcze sie staralyscie,juz nie mowiac o Aneczce,ktora wogole nie wierzyla,ze moze zajsc w ciaze i tylko liczyla dni do nastepnych cyklow ,hehe Teraz mozemy podzielic sie doswiadczeniami,juz na zdjeciach jest calkiem widoczne co nosimy w brzuchach,po prostu super,ze tak sie ulozylo :-)

super,ze juz po malu cos czujesz,tylko nie przestrasz sie jak ze 2-3 dni nic nie bedziesz czula,to normalne na poczatku,teraz to juz wiem :)

Te łaskotanie nie jest codziennie więc na razie nie czuję strachu :] A w ogóle mam magiczny detektor to już w ogóle.. Ale ostatnio młody odwrócony chyba był pupą bo nie umiałam wyszukać tętna i się wystraszyłam, ale poruszałam i troszkę ponaciskałam brzuch i chyba się odwrócił bo tętno było :)

Ok dziewczynki ja uciekam się wyszykować bo dzisiaj idę na urodziny mojej siostry :))

Miłego dnia i do jutra :*

Karwiczki
fajnie Cię było pooglądać, fotki masz super :)

karwiczki,, ja to chyba jednak nie czytam dobrze po polsku bo byłam pewna, ze miałaś juz te badanie 4D:eek:
U mnie wszystko dobrze tylko, że ja nie za bardzo sie cieszę na ta ciążę bo byla nieplanowana.Przede mną studia i w ogóle no ale narzeczony szczęsliwy...

Ja tylko na sekundę, zaprosiliśmy znajomych na urodzinowy obiad mego Ukochanego i nie mam czasu na eseje, ale u nas wszystko dobrze, Piotruś dziś rano pokopał tatusia, super reaguje na tatusia :-D naskrobię coś wieczorkiem

Moje Kochane teraz naskrobie wam troche wiecej szczegułów ;)))
Więc tak bedę miała syna maluch sie pieknie rozkraczył do zdjecia ;))) ma ogromne pucie a ja mam już 10kg na plusie ;PPP nie jestem oczywiscie ani rozczarowana ani smutna ze to jednak chłopczyk wkońcu to moje dziecko i będzie tak samo kochane i dla mnie najważniejsze że zdrowe !!!!! wszystko prawidłowo mój maluszek ma już 20cm !!!!!!!!!! Kawał chłopa !!!!!
Co jeszcze ???? Ruchy a tak oczywiście mały dał mi dzisiaj w nocy popalić ciągną i kopał raz tu a raz tam i przesówał sie z boku na bok także troche mało pospałam ale z całej ekscytacji dalej nie czuje zmęczenia serce jak dzwon bije moje małe śline serduszko i już takie dość pulchniutkie ;))))) waga ponad 300g oczywiście razem z wodami płodowymi ;)))) jak tylko dam rade wrzucę wam fotki i mojego Szkraba i jego domku a właściwie pałacu bo mój przuch jest gigantyczny !!!! hehe jak na 21tydz.

Jestem dumna i szczęśliwa aż mnie rozpiera ...
Całuje was moje Kochane mamusie życze zdrówka i odezwe sie niedługo :*:*:*:*:*:*:*:*

Agagu , ale super:) Gratuluje:) Wzruszające:)
Karwiczki rewelacja z tymi ruchami, nie mogę się doczekać. Ja jestem na tym samym etapie co Natkusia z takim łaskotaniem:) Natkusiu w piątek o ile dzidzia nie wypnie się na nas, okazę się co z płcią, bo jak Wam pisała to nie było na 100%. Po prostu lekarz powiedział " Ja bym nie liczył na chłopca" i to wszystko. Nie mówił nic więcej:) Więc to się właściwie okaże, ale teraz też już to bez znaczenia:) ODLICZAM DO PIĄTKU !!

natkusiu tez Cie podgladalam,masz fajne fotki szczegolnie te slubne :) a co do tego detektora to go teraz zadziej uzywam(raz na dzien;-))poniewaz maly sie tak wierci,ze jestem pewna,ze wszystko jest w porzadku :)))

myrsini nie martw sie,ze dziecko krzyzuje Ci plany,zobaczysz,ze na studia przyjdzie jeszcze czas jak juz dziecko odchowasz to mozesz tez pozniej cos w tym kierunku zrobic,zobaczysz-uda Ci sie i pozniej :tak:

Agagu to chlopczyk swietnie Ci rosnie :))) 20 cm to juz kawal chlopa! Ja sie dowiem teraz w poniedzialek jak duzy jest moj i ile wazy,zrobilam sobie termin u innej babki bo moj lekarz nie mierzyl i nie wazyl ostatnim razem,nawet zdjecia z usg nie dostalam,takze poinformuje Was jutro poznym popoludniem :) Ciesze sie,ze wszystko w porzadku u Ciebie :-)

aneczko do terminu odliczam razem z Toba,moze szybciej zleci :wink: jest Ci obojetne co bedzie czy wolisz moze dziewczynke?

pozdrawiam Was kochane,zycze milej niedzieli:-)

reklama
Do góry