karwiczki9
Fanka BB :)
wierze Tuniu!wydaje mi sie,ze im blizej konca tym bardziej nie mozna sie doczekac
Ja myslami caly czas jestem z Galwaygirl,mam nadzieje,ze nie musi az tak mocno cierpiec i znieczulenie dostanie,ktore w jakims stopniu zlagodzi bole.Ale sie nie moge doczekac zdjecia Piotrusia!A kurcze u Ciebie w suwaczku pisze,ze porod moze odbyc sie juz w kazdej chwili,dobrze,ze jestes juz przyszykowana:-)
Ja myslami caly czas jestem z Galwaygirl,mam nadzieje,ze nie musi az tak mocno cierpiec i znieczulenie dostanie,ktore w jakims stopniu zlagodzi bole.Ale sie nie moge doczekac zdjecia Piotrusia!A kurcze u Ciebie w suwaczku pisze,ze porod moze odbyc sie juz w kazdej chwili,dobrze,ze jestes juz przyszykowana:-)
ale tak szczerze to wiekszosc poszlo w biust i brzuch no i w uda moze troche,podejrzewam,ze ta woda co mi sie zbiera to tez swoje wazy,nie wazne,wazne ze Carmelo dobrze sie w swoim domku czuje :-) co do tego lozeczka to u nas bedzie stalo zaraz kolo naszego lozka i sciany takze nie byloby szans zeby otworzyc ta szuflade,dlatego jest to dla nas zbedne.O wozku juz pisalam pare razy,ze mam