Tuniu tez juz podgladalam i szkoda mi Ciebie bo pewnie juz liczylas na porod,a wyobrazam sobie,ze takie czekanie i nie wiadomo kiedy sie zdarzy to tez jest niezle meczace,im blizej mety tym gorzej z czekaniem...zycze Ci powodzenia i trzymam kciuki aby porod jednak nie byl wywolywany!
Natkusiu ja mam skurcze przepowiadajace juz od dluzszego czasu,dokladnie od kiedy nie pamietam,ale wiem,ze o tym tez pisalam,sa pare razy na dzien,calkiem bezbolesne i trwaja okolo 10s.brzuch sie napina a pozniej znow rozluznia,moja lekarka powiedziala,ze nie ma powodow do obaw,bo to macica juz skurcze cwiczy i przygotowuje sie do porodu :-) Ciesze sie,ze brzuszek juz Cie nie boli,jak mozesz to odpoczywaj czesciej i podziel obowiazki na partie,ja tak robie i bolow plecow juz praktycznie wcale nie mam
Agagu bardzo przykro mi z powodu pieska,gdybym sama kotow nie miala,pewnie nie wiedzialabym co to znaczy,ale na sama mysl,ze miala bym uspic jednego z moich pupilkow...o matko,zgroza!!!Dodaj otuchy Twojemu bo to naprawde ciezkie przezycie:-( My mielismy jeszcze w Polsce kundelka 13 lat i sasiad nam go kijem otlukl,ze biedak zdechl,a to tylko dlatego bo do jego suki polecial:-(do tej pory czesto go wspominamy,a tu jeden z sasiadow naszych ma psa,co szczeka tak samo jak nasz kochany Mopsik,zawsze wtedy o nim mysle :-)
Za wujaszka tez kciuki trzymam

Co do grzyba to ja mam na sto procent jeszcze,bo od wczoraj tak mnie swedzi cipka,ze jest az czerwona,a sluz grudkowaty to na sto pro grzybek,eh...kurcze moja nie chce mi wlasnie dawac antybiotykow bo sie boi i przepisauje kremy,ktore aplikuje specjalnym aplikatorem do pochwwy,ciekawe co teraz mi przepisze,bo aplikatory mozna stosowac tylko do 30 tc,a przeciez potem kremu sobie bezposrednio z tubki nie wcisne

zobaczymy
Agagu Ty kurcze musisz niezle poobijana byc od srodka,hihi

U mnie Karmelek to taki len,ze do tej pory tylko smyra,czasem jest wybrzuszenie tu i tam,ale nie tak,zebym calkiem wyraznie to czula,dzis nawet zebra nie bola
Kurcze Wy tak piszecie,ze macie to i tamto,srodki pielegnacji,meble,lozeczka,a my nie wiem na co czekamy,do tej pory tego lozeczka nie zamowilismy

ja nawet tak dokladnie nie wiem na jaki rozmiar mamy ciuszkow,znaczy ile dokladnie czego jest,ale w kwietniu damy gazu i do polowy powinno wszystko stac i czekac na Carmelo! :-)