Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
zobaczymy
U mnie Karmelek to taki len,ze do tej pory tylko smyra,czasem jest wybrzuszenie tu i tam,ale nie tak,zebym calkiem wyraznie to czula,dzis nawet zebra nie bola
ja nawet tak dokladnie nie wiem na jaki rozmiar mamy ciuszkow,znaczy ile dokladnie czego jest,ale w kwietniu damy gazu i do polowy powinno wszystko stac i czekac na Carmelo! :-)
my mamy tylko całą wyprawkę ubraniową, no i takie pierdołki jak śpiworek, termometr itd od kwietnia lecimy dalej z zakupami.. A mój jak zobaczył ile rzeczy potrzeba to się przeraził i powiedział, że faktycznie trzeba zacząć działać
No i ja mam tyle z głowy, że praktycznie wszystko mam wybrane (tzn klasa, firma itd) więc zamawianie pójdzie z górki :-)
od wczoraj dałam na luz i koniec z aktywnością bo zrobię jeszcze nam krzywdę tym..

mam tyle tego, a będę prać po 2 razy więc muszę zacząć dopóki dobrze się czuję ..