ania-aneczka
Fanka BB :)
Karwiczki mniaaammmii szampan
Ale bezalkoolowy to PICOLLO?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
o żesz.. jego kopniaki są coraz to mocniejsze 

chyba ze strachu
ale muszę się za to zabrać!
to jest tak jakby czekać aż stanie się coś złego a prawda jest taka, że nieszczęście może się zdarzyć nawet i przy porodzie! Trzeba myślec pozytywnie i cieszyć się z przyjścia na świat Maleństwa
Poza tym człowiek nie jest w stanie w ostatnim miesiącu zrobić wyprawki fizycznie i psychicznie bo jest to ciężka sprawa.. A zwalać na partnera? Pogubiłby się.. Wiem, że nie raz przy nas ludzie i bliscy którzy wmawiają nam, że nie można.. Trzeba olać ich i robić po swojemu tak jak my tu wszystkie robimy :-)
a co do poduszki to faktycznie, nie daje się dziecku jak jest małe bo jest to niebezpieczne.. Ja np zaopatruję się w poduszkę klin - jest bardzo polecana!
wiem,ze szpital to nie rewia mody,ale byle czego tez nie musze zakladac ,a te rzeczy naprawde sa paskudne 
W poprzedniej ciąży kupiłam do 3 miesiąca bluzkę ciążową i dwie pary majtek, ciążę straciam, ciuchy są teraz dla mnie za małe(miałam wtedy 10 kg mniej), majtek nie zdążyam nawet użyć... Nie chciałabym zostać z rzeczami dla dziecka jakby się coś stało. Ja mam już wybrane co chcę kupić tylko po 1 nie będę kupowała tak wczesnie, bo nie potrzebuję jeszcze, po 2 nie mam miejsca na dziecięce ciuszki i inne akcesoria (przeprowadzam się dopiero po porodzie), a po 3 mam uzbierane narazie 250 zł na jakiekolwiek rzeczy da dziecka:-)
Ainhoa przepraszam ale podnosi mi się ciśnienie jak słyszę o tych zabobonachto jest tak jakby czekać aż stanie się coś złego a prawda jest taka, że nieszczęście może się zdarzyć nawet i przy porodzie! Trzeba myślec pozytywnie i cieszyć się z przyjścia na świat Maleństwa
Poza tym człowiek nie jest w stanie w ostatnim miesiącu zrobić wyprawki fizycznie i psychicznie bo jest to ciężka sprawa.. A zwalać na partnera? Pogubiłby się.. Wiem, że nie raz przy nas ludzie i bliscy którzy wmawiają nam, że nie można.. Trzeba olać ich i robić po swojemu tak jak my tu wszystkie robimy :-)
a co do poduszki to faktycznie, nie daje się dziecku jak jest małe bo jest to niebezpieczne.. Ja np zaopatruję się w poduszkę klin - jest bardzo polecana!

teraz dopiero na zdjeciu to widze,hehhe

JAKI BRZUCHOLEK !!! ŚLICZNY !!! POZAZDROŚCIĆ
dzieki za te galoty,juz wiem czego szukac,a co do wpisu do szpitala,to tu tez nie musisz ale jest opcja zeby zrobic to wczesniej i dlatego z tego korzystam,poza tym chcemy tez zobaczyc ta cala porodowke na spokojnie i w razie pytan wszystkiego sie popytac w ten termin co mi wyznaczyli,zapisze sobie wszystko co mi do glowy przyjdzie do tego terminu i wtedy zrobie wywiad, uwazam,ze fajniej tak :-)

Sexy geiler Slip Men Unterhose Brief Shorts Netz Gelb Größe Size Gr. M *NEU* | eBay hahhaahhaa!!!!!!!!!!!