Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Z tym to trochę skomplikowane, ponieważ jestem na ubezpieczeniu mamy (bo się ucze i tak zadecydowałam że na razie może zostać) i nie chciałam jej denerwować, z resztą z nią sie nie da gadać (tak wiem piszę teraz jak 12letni smark który robi z igły widły i tak dalej), ponieważ kiedyś chciałam zaśięgnąć jej opinii na temat dobrego ginekologa w mojej okolicy - tak ot żeby wiedzieć bo chciałam coś skonsultować i powiedziała, że "Pomyślimy" i tak już czekam na to jej pomyślenie z rok (a jest osobą wykształconą, jest nauczycielką więc chyba cholercia powinna być bardziej odpowiedzialna) wg mnie ona totraktuje jak temat TABU i dlatego nie miałam ochoty jej mówić, żeby mi dała książeczkę żebym się mogła zarejestrować... I ot dlatego nie zawitałam jeszcze nigdy w gabinecie ginekologa.dziwie się że nie udałaś sie do ginekologa
i trzymam kciuki za dwie kerski powodzenie))
Tobie życzę 2 kresek na teście daj znać co tam u ciebie będę czekać i trzymać kciuki żeby się udało))
masz stalego partnera czy czemu tak obawiasz sie z mama porozmawiac?