Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Druga nowina jednoczesnie z pytaniem do Was-wczoraj bylismy u kuzynki meza i ona odradzila mi ochraniacze do lozeczka dziecka,poniewaz jej w szkole rodzenia powiedzieli,ze przez to dziecko moze sie udusic
,jest zla cyrkulacja powietrza i nie powinno sie tego zakladac.Ja szczerze mowiac w ogole o tym nie slyszalam i jakos wyobrazic sobie nie moge,ze przez takie male zabudowanie powietrze zle przechodzi,ale jak popatrzylam w internecie to i na polskich forach i niemieckich duzo o tym dyskusji i duzo matek mowi,ze sa te ochraniacze niebezpieczne,a co Wy wiecie na ten temat???Slyszalyscie juz o tym?Ja sama nie wiem czy mam to zakladac czy nie,myslalam ze bedzie to dobra ochrona dla dziecka przed stluczeniami,ale nigdy nie pomyslallabym,ze moze to byc niebezpieczne.Macie te ochraniacze?Ja sie przestraszylam i chyba ich jednak nie bede zakladala,napiszcie prosze co Wy sadzicie na ten temat!