Natkusiu z insulina dasz rade,jak juz mowisz ona Wam tylko pomoze,a po ciazy to jest prawie,ze pewne,ze cukrzycy sie pozbedziesz

Ta lampa jest fajna,mielismy identyczna,a zciemnic swiatlo mozna bylo w tej mniejszej,moim zdaniem fajny wybor.Co do zdjecia to ja wkleilam obok linka i tez na poczatku jakos nie bylo widac,ze cokolwiek jest wklejone,potem po jakims czasie bylo widac juz ze zdjeciem,nic innego nie robilam.
Sweet odczekaj do wizyty,jeszcze nie mozesz byc na sto pro.pewna,ze juz po ciazy,zdazaja sie takie krwawienia na poczatku,uwazaj na siebie,a jak cos to od razu do lekarza i nie czekaj na termin
Aniu jak tam malowanie komody?Mam nadzieje,ze pogode masz ladna i malowanie sie udalo
Agagu mi czop jeszcze nie odszedl,czytalam,ze dzieje sie to krotko przed porodem,no a ja mam do terminu jeszcze 5 tygodni.Niektorym odchodzi kilka dni przed,a na ogol 1-2 tygodnie przed porodem,jest to galaretowata wydzielina,moze byc lekko zabarwiona krwia,ponoc jest to dosyc geste,a sa kobiety,ktore znowusz wcale nie zauwazyly,ze czop odpadl.Musisz obserwowac,moze cos zaobserwujesz,trzeba moze Galway sie spytac kiedy u niej odpadl.
Ciesze sie,ze znalazlas w nas wsparcie Agagu:-) caluski w brzuszek dla Kacperka!!!
A czy nadal czujesz ucisk pod piersiami?Bo mi sie od paru dni latwo oddycha i na wizycie okazalo sie,ze Carmelek juz opadl,takze dlatego mam wiecej miejsca na oddychanie,co nawet maz zauwazyl,bo juz nie podchrapuje w nocy,hehe

A na badaniu lekarka mogla juz wyczuc glowke,sama sie nawet zdziwila,ze dosyc wczesnie opadl,ale mowi,zeby sie nie sugerowac niczym,bo to nie musi oznaczac,ze urodze wczesniej

no mam nadzieje