galwaygirl
Mamusia Piotrusia
Aneczka Jasiu bardzo ładnie, Kuba też mi się bardzo podoba, ale przez dwóch nie dobrze mi się ono kojarzy a poza tym zbyt popularne. Teraz koleżanki córka jak opowiada po szkole o Mai to jest mała Maja, duża Maja, Maja blondynka, i tak 5 różnych. My dla dziewczynki mieliśmy tylko jeden tym: Julia, ale że też jest no. 1 w statystykach to odpadło i... nie mamy imienia dla dziewczynki, a musimy awaryjnie mieć coś w zanadrzu. Agatka to jeden z moich typów :-) Mężowi się podoba Alicja (czemu nie) no i Patrycja, to już mniej mi odpowiada. Na szczęście Piotruś był jednomyślnie i bez dyskusji. Co prawda nie całej rodzinie odpowiada, ale na wybór imienia mamy monopol. Przynajmniej pierwszego, bo na drugie może mieć wpływ pierworodny, jak będzie wystarczająco duży by kojarzyć, ale bym chciała 2-3 lata różnicy max.
Karwiczki Karolinka też super a Carmelo obowiązkowo, skoro taka smutna historia, no i tradycji też trzeba dopełniać. To następna wizyta pod koniec 16 tygodnia, ciekawe które imię potwierdzą.
Ciekawe co z Natkusia, Agagu. Tak dziwnie jak któraś kilka dni nie pisze
Karwiczki Karolinka też super a Carmelo obowiązkowo, skoro taka smutna historia, no i tradycji też trzeba dopełniać. To następna wizyta pod koniec 16 tygodnia, ciekawe które imię potwierdzą.
Ciekawe co z Natkusia, Agagu. Tak dziwnie jak któraś kilka dni nie pisze