Hej Mamuśki
Natkusiu oby Ci szybko przeszło, no i uzupełniaj płyny, biegunka nigdy nie jest dobra, mego żołądka praktycznie nic nie jest w stanie ruszyć, hehe.
Aneczka korzystaj póki możesz z tym wychodzeniem, bo niedługo mrozy uderzą i niebezpiecznie się zrobi do chodzenia, a teraz środek ciężkości powoli się zmienia
Kruszka kolekcjonuj zdjęcia, dziadkowie już pewnie nie mogą się doczekać. My mamy zdjęcia powieszone w salonie na ścianie, a we wtorek kupiłam książkę od ciąży do pierwszych lat maleństwa, trzeba będzie zabrać się za uzupełnianie, póki jeszcze pamiętam. Np kiedy dowiedziałam się że jestem w ciąży i jak powiedziałam tatusiowi. Nasze Maleństwo to obieżyświat, od razu z grubej rury, do Afryki poleciał. Gdyby w poniedziałek przed ślubem test wyszedł od razu to byśmy tam nie polecieli, bo w czwartek kupiliśmy podróż poślubną, sobota ślub a we wtorek wylecieliśmy. Nie powinno się latać w pierwszym i trzecim trymestrze, a my wyczerpaliśmy limit w pierwszym miesiącu 6x

Ja też czasem zaglądam, ale stwierdziłam, że muszę się wziąć za wyprawkę. Mężuś będzie tylko nocował w domu przez następne 6tygodni więc ja muszę coś podziałać, a że mogę tylko leżeć więc zakupy na allegro i online. Wczoraj wybierałam wózek, a dziś kupuję pieluchy, przewijak, fridę, koszule do karmienia. Masakra jak ciężko się zdecydować