karwiczki9
Fanka BB :)
galwaygirl
ja pierozki i golabki to robilam na obiad i kolacje,oczywiscie jeszcze zosatly,na swieta bedzie wszystko swieze bo nie lubie zamrazac,a ciasteczka to rozne rodzaje kruchych z orzechami i roznymi dodatkami,takze takie to wlasnie w puszkach moga polezec,a w szczegolnosci pierniczki,takze jemy je przez caly miesiac
a maz uwielbia cos takiego,macza zawsze w kawie 
jak sie dzis czujesz?widze,ze juz u Ciebie trzeci trymestr sie zaczal!!!ale zazdroszcze
pewnie maly daje sie we znaki co raz bardziej
na kiedy masz termin porodu?
Natkusiu bidulko,wracaj szybko do uzdrowia i nie zapominaj o duzej ilosci napojow,nie odwodnij nam sie kochana!wyczytalam w internecie,ze zmielone gotowane marchewki na lekkim bulionie bardzo dobrze pomagaja przy rozwolnieniu,dziala to tez dobrze na jelita i uzupelnia stracone witaminy,sprobuj jak lubisz gotowane marchewki,bo wiem ze nie kazdy lubi.
Aneczko
gratulacje dla siostry i dla Ciebie oczywiscie,jestes ciocia
nazbierasz cennych rad od siostry i wskazowek kiedy juz sama bedziesz mamusia
))
Agagu a Ty gdzie sie podziewasz?odezwij sie
))
ja musze sie polozyc,zmeczona jestem i potrzebuje drzemki
boli mnie ostatnio kosc ogonowa,szczegolnie jak dlugo postoje,a wczoraj dosyc duzo czasu w kuchni spedzilam i juz bolalo po jakims czasie,nie wiem czy to przez ciaze czy moze jakis problem z kregoslupem mam.
pozdrawiam Was kochane serdecznie i do uslyszenia!
ja pierozki i golabki to robilam na obiad i kolacje,oczywiscie jeszcze zosatly,na swieta bedzie wszystko swieze bo nie lubie zamrazac,a ciasteczka to rozne rodzaje kruchych z orzechami i roznymi dodatkami,takze takie to wlasnie w puszkach moga polezec,a w szczegolnosci pierniczki,takze jemy je przez caly miesiac
jak sie dzis czujesz?widze,ze juz u Ciebie trzeci trymestr sie zaczal!!!ale zazdroszcze
Natkusiu bidulko,wracaj szybko do uzdrowia i nie zapominaj o duzej ilosci napojow,nie odwodnij nam sie kochana!wyczytalam w internecie,ze zmielone gotowane marchewki na lekkim bulionie bardzo dobrze pomagaja przy rozwolnieniu,dziala to tez dobrze na jelita i uzupelnia stracone witaminy,sprobuj jak lubisz gotowane marchewki,bo wiem ze nie kazdy lubi.
Aneczko
gratulacje dla siostry i dla Ciebie oczywiscie,jestes ciocia
Agagu a Ty gdzie sie podziewasz?odezwij sie
ja musze sie polozyc,zmeczona jestem i potrzebuje drzemki
pozdrawiam Was kochane serdecznie i do uslyszenia!