Natkusia dziękuję za prezent Mikołaju :* Dobrze że się nie przemęczasz. Na początku miałam wyrzuty że za lekko pracuję ale to moje dziecko i ono jest na pierwszym miejscu.
Żeby nie było że tylko narzekam na zdrowie powiem, że na Mikołaja dostałam dziś dzień z energią i bez spinającego się brzucha. No te 5-7 x w ciągu dnia to się nie liczy, bo tyle to czasem w godzinę mam. Tak więc zrobiłam leczo i jestem mega-zadowolona, bo do tej pory obranie ziemniaków to był wyczyn:-)
Co do choinkowego prezentu to my mało romantycznie, stwierdziliśmy, że kineskopowy tv 21" to już do muzeum trzeba oddać i chcemy sobie kupić LCD LED, ale czekamy na wyprzedaże poświąteczne, bo na drugi dzień świat są mega wyprzedaże, co prawda nie takie jak w stanach ale zawsze to coś taniej. No i o body Wisły Kraków dla juniora już chyba pisałam. Mąż będzie zachwycony

Ja z zakupami też długo czekałam, bo się bałam, ale nie chodziło o zapeszanie. Zresztą nawet teraz jak kupuję to trochę się boję, że coś się stanie... Dopiero od tygodnia tak na prawdę robię zakupy na allegro ale wybiórczo, bo niektóre rzeczy tutaj mamy taniej, albo w podobnej cenie ale lepszej jakości. No a ubranka dostałam w spadku od koleżanki, po moim chrześniaku więc jak się dowiedzieliśmy że chłopak to wiedzieliśmy, że duże koszta nas ominą.
Karwiczki, wracając do spacerówek, to koniecznie chcemy by się rozkładała jak najbardziej na płasko, ale kubełkowe ma to do siebie, że nóżki się nie prostują i dziecko ma je podniesione. Chyba że to tylko na zdjęciu tak wygląda. Ja po niemiecku ni w ząb

Co do wyborów, to ze wszystkim jest masakra, moja Mama się dziwiła, że za szybko robimy zakupy, ale to nie tak jak za komuny, że tylko jeden wózek i jedna pościel do wyboru. Zobaczcie co dziś kupiłam:
DISNEY KPL POŚCIEL DZIECIĘCA 90X120 TANIA WYSYŁKA (1967845086) - Aukcje internetowe Allegro Wzór 3 tylko skrzydełka niebieskie. Moja ulubiona rzecz wyprawkowa.
Muszę sprostować, miałam prezent spokoju przez 4h, teraz mój brzuszek nadrabia