Malusiolka
Potrójna mamusia :D
galwaygirl, zrobiłam dzisiaj test i wyszły mi dwie kreseczki, ale dla pewności jak mój mąż jutro będzie mieć czas to jedziemy na Krew
Jestem szczęśliwa, a zarazem boje się ponownego porodu i rozstania z córką. Mała jest bardzo do mnie przywiązana. Spędzam z nią praktycznie całe dnie, bo tatuś pracuje od rana do wieczora. W końcu musi się do niego przyzwyczaić.
Nie muszę martwić się o duże wydatki, bo wózek mamy po pierwszym dziecku, tak jak łóżeczko, trochę ciuszków, fotelik samochodowy, pampersy i proszek (który/re kupiłam) miesiąc temu.
karwiczki9, ja miałam podczas pierwszej ciąży twardnienie brzucha i ginekolog powiedział mi, że to może być brak potasu bądź magnezu. Ale również mogą to być skurzę przedporodowe. Wtedy też brzuch twardnieje, ale nie odczuwasz bólu.
Nie muszę martwić się o duże wydatki, bo wózek mamy po pierwszym dziecku, tak jak łóżeczko, trochę ciuszków, fotelik samochodowy, pampersy i proszek (który/re kupiłam) miesiąc temu.
karwiczki9, ja miałam podczas pierwszej ciąży twardnienie brzucha i ginekolog powiedział mi, że to może być brak potasu bądź magnezu. Ale również mogą to być skurzę przedporodowe. Wtedy też brzuch twardnieje, ale nie odczuwasz bólu.
Ostatnia edycja: