dzieciątka są kochane :*:* Agagu czekamy na fotki Kacperka, nie obijać mi się!!
Galway Mały rośnie jak na drożdżach super.. mały przystojniak :* no mi szyjka leci bo Mały na nią napiera.. często jak się rusza to szyjka strasznie mnie kuje i boli a na to już nic nie poradzę..
 super.. mały przystojniak :* no mi szyjka leci bo Mały na nią napiera.. często jak się rusza to szyjka strasznie mnie kuje i boli a na to już nic nie poradzę..
Karwiczki cięsze się że tak fajnie sobie radzicie.. oby tak dalej do przodu! a Carmelek przecudny :* buziaki dla Was :*
 oby tak dalej do przodu! a Carmelek przecudny :* buziaki dla Was :*
Agagu nieważne czy z piersi czy MM i tak jesteś najlepszą mamą na świecie :* szkoda, że się nie udało no ale dramatu nie ma.. i dobrze, że płacz przeszedł, teraz tylko się cieszyć
No ja nie będę kupować ubranek na rozm. 50.. poczekam aż Mały sie urodzi :-) Małe ubranka są dla mnie w pogotowiu u koleżanek więc tym się nie martwię bo jak coś to będę miała :-)
Mnie ostatnio dopadł dołek.. bo mam już dosyć ciąży :-( no ale już troszkę jest lepiej..
Jeszcze tydzień i z Anią mamy ciąże donoszone!! Także damy radę :-)

Galway Mały rośnie jak na drożdżach
 super.. mały przystojniak :* no mi szyjka leci bo Mały na nią napiera.. często jak się rusza to szyjka strasznie mnie kuje i boli a na to już nic nie poradzę..
 super.. mały przystojniak :* no mi szyjka leci bo Mały na nią napiera.. często jak się rusza to szyjka strasznie mnie kuje i boli a na to już nic nie poradzę..Karwiczki cięsze się że tak fajnie sobie radzicie..
 oby tak dalej do przodu! a Carmelek przecudny :* buziaki dla Was :*
 oby tak dalej do przodu! a Carmelek przecudny :* buziaki dla Was :*Agagu nieważne czy z piersi czy MM i tak jesteś najlepszą mamą na świecie :* szkoda, że się nie udało no ale dramatu nie ma.. i dobrze, że płacz przeszedł, teraz tylko się cieszyć

No ja nie będę kupować ubranek na rozm. 50.. poczekam aż Mały sie urodzi :-) Małe ubranka są dla mnie w pogotowiu u koleżanek więc tym się nie martwię bo jak coś to będę miała :-)
Mnie ostatnio dopadł dołek.. bo mam już dosyć ciąży :-( no ale już troszkę jest lepiej..
Jeszcze tydzień i z Anią mamy ciąże donoszone!! Także damy radę :-)
 i znow zmienianie wszystkich ciuszkow,poczekaj do porodu i kup jesli bedzie Emilka dosc malutka z 6-8 bodziakow na 50 bo naprawde Ci sie przyda
 i znow zmienianie wszystkich ciuszkow,poczekaj do porodu i kup jesli bedzie Emilka dosc malutka z 6-8 bodziakow na 50 bo naprawde Ci sie przyda  wydaje mi sie,ze pod koniec ciazy juz kazda kobieta ma jej dosc,wszystko przeszkadza,uwiera..ale to juz kwestia tylko dni lub tygodni,wytrzymasz jeszcze
 wydaje mi sie,ze pod koniec ciazy juz kazda kobieta ma jej dosc,wszystko przeszkadza,uwiera..ale to juz kwestia tylko dni lub tygodni,wytrzymasz jeszcze