reklama
kasia.zosia
Moderatorka
Co do tego nie mam wątpliwościNic się martw. Na pewno urodzisz ;-)
Spokojnej ciąży życzę![]()
Usg
Samo sobie wszystko powyliczalo na podstawie wymiarów.
Jeśli masz 17 tydzień to znaczy ze 15 od zapłodnienia kumasz?? I tego sie trzymasz. ..
Bo jakbyś miala 17 i 5 dni od zapłodnienia to usg by pokazalo ze masz 19 i 5 dni ..rozumiesz?
Samo sobie wszystko powyliczalo na podstawie wymiarów.
Jeśli masz 17 tydzień to znaczy ze 15 od zapłodnienia kumasz?? I tego sie trzymasz. ..
Bo jakbyś miala 17 i 5 dni od zapłodnienia to usg by pokazalo ze masz 19 i 5 dni ..rozumiesz?
Ostatnia edycja:
Oo czyli dziecko mialo idealne wymiary do 9 tygW 6 tyg i 1 dzien juz bilo serduszko crl 4,7 mm mam jeszcze zdjecie z 9 tyg i 2 dni 25mm![]()
Moj w 9 tyg mial 22
Dopiero teraz skumalam o co tak naprawdę Ci chodzi haha
nataliaa93ra@gmail.
Zaciekawiona BB
Moze troszke niejasno sie wyrazalam bo dla mnie to wszystko to czarna magia
ale to jest moj blad bo poszlam do pierwszej lepszej lekarki a dopiero pozniej zobaczylam opinie o niej.. No i efekt byl taki ze nic mi nie mowila, nawet jak ja wypytywalam to mnie zbywala
takze Wy okazalyscie sie bardziej pomocne! I juz teraz wszystko wiem
a korzystalyscie moze z interpretatora wynikow plodu noworodek.pl? Bo tam niby jest napisane wiek plodu ale pokazuje tez tygodnie ciazy chyba
tzn dodaje dwa tygodnie do wieku plodu
?
nataliaa93ra@gmail.
Zaciekawiona BB
Noo tak
ale tam tez jest taki interpretator wynikow plodu i mozna wpisac wynik w mm z usg i pokazuje wiek plodu. tam tez mialam watpliwosci co do tego czy to sa pokazywane tyg od OM czy od zaplodnienia ale chyba wszedzie podaja tygodnie ciazy od OM
tak samo w kalendarzach ciazy jak mam np ten 7 tydz wg mnie od zaplodnienia to musze zerkac na 9 tydz ciazy w kalendarzu
reklama
nataliaa93ra@gmail.
Zaciekawiona BB
Ohoho ja miesiaczke mialam w czerwcu... Okolo 20.06