reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

wiek ciazy wedlug usg

reklama
Usg
Samo sobie wszystko powyliczalo na podstawie wymiarów.
Jeśli masz 17 tydzień to znaczy ze 15 od zapłodnienia kumasz?? I tego sie trzymasz. ..
Bo jakbyś miala 17 i 5 dni od zapłodnienia to usg by pokazalo ze masz 19 i 5 dni ..rozumiesz?

Ostatnia edycja:
Moze troszke niejasno sie wyrazalam bo dla mnie to wszystko to czarna magia:) ale to jest moj blad bo poszlam do pierwszej lepszej lekarki a dopiero pozniej zobaczylam opinie o niej.. No i efekt byl taki ze nic mi nie mowila, nawet jak ja wypytywalam to mnie zbywala:) takze Wy okazalyscie sie bardziej pomocne! I juz teraz wszystko wiem:) a korzystalyscie moze z interpretatora wynikow plodu noworodek.pl? Bo tam niby jest napisane wiek plodu ale pokazuje tez tygodnie ciazy chyba:) tzn dodaje dwa tygodnie do wieku plodu:)?

Noo tak:) ale tam tez jest taki interpretator wynikow plodu i mozna wpisac wynik w mm z usg i pokazuje wiek plodu. tam tez mialam watpliwosci co do tego czy to sa pokazywane tyg od OM czy od zaplodnienia ale chyba wszedzie podaja tygodnie ciazy od OM :) tak samo w kalendarzach ciazy jak mam np ten 7 tydz wg mnie od zaplodnienia to musze zerkac na 9 tydz ciazy w kalendarzu:)

reklama
Do góry