Baśka_28
Fanka BB :)
dawidowe 

padłam

padłam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

padłam

a zabawki leżą dalej
niezłe
Te nasze dzieci to coraz cwańsze się robią. Przemek co prawda jeszcze z takim tekstem nie wyjechał mi, ale też już ma takie zachowania, że np. rzuci we mnie autem. Auto mu zabieram, małego do kąta stawiam, a potem powinien przeprosić, ale nie zawsze to chce zrobić. No i po jakichś 3 h Przemek zauważa auto na segmencie wysoko, podlatuje do mnie i gada: "siaaasiam (przepraszam), cacy mama, dać auto! dać auto!!!!" 
Jeju, ale ten Twój Kamilek to jest agent - skąd on te teksty bierze??? 
No to pewnie ludzie na ulicy śmiechem buchali 
DZIULKA a czemu Wy jej zabraniacie na noc napić się tyle ile potrzebujeto że będzie lać to nie problem przecież, bo ma pieluchę... jakoś mnie ten dialog podirytował a nie rozśmieszył
![]()

też jest fajny cwaniaczek