Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tymira ty zostaw te kilogramy, czasem tak jest że szybko lecą do góry, a później staniesz w miejscu i też się będziesz stresować dlaczego nie przybierasz![]()
kłaczek poczekaj czy szpital ci odpowie, jak negatywnie to wtedy najwyżej umów się na te płatne usg

ale i tak niczego sobie nie odmawiam, tłumacze sobie, że to nie dla mnie
ja to bym się obyła bez tych smakołyków, ale dziecku nie będe odmawiać
jem póki mogę i mam wymówkę, później nie będzie tak lekko
Tymira, ja wcale nie jestem taka madra - jakbym byla to bym nie wazyla tyle co waze. Odstawienie slodyczy to jedno, a madre odzywianie sie to nastepna sprawa. Wczoraj wieczorem robilam zwykle parowy Rajmndowi na kolacje i tak mi zapachnialo, ze o 9:00 wieczorem wpieprzylam 4 parowy pod 3 kromki chleba. Geniusz, c'nie? Slodyczy po prostu nie mam w domu, a w sklepach omijam, ale jak czasem zapachnie normalna wyzerka to nie ma przebacz. Nie ma tak, zebym Rajmunda na dietke przerzucila, bo chlopina by mi calkiem znikl - wazy 63kg przy 180cm wzrostu - wiec gotuje normalnie. Sosy "podbijane", zupy ze smietana... Dzis piers kurczaka w sosie grzybowym. Pachnie - jak znam zycie, pozwole sobie obiadek.
straam sie ograniczac ale ciezko to wychodzi
Klaczek moj M tez moze jesc duuuuzo a chudy jak ta szkapa
a tak w ogole to Wak tak mkna te suwaczki ze masakra :-) juz nie dlugo wszystkie bedziecie tulic swoje male babelki