Wprawdzie wizyta była w piątek ale dziś wstawiam zdjęcie mojego dużego brzuuuuuuuuuuchaaaaaaaaaa

bardzo ładny, nawet duzo wiekszy niz mój,ale kto wie,czy za te dwa tygodnie nie bede miec takiego samego ;-)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Wprawdzie wizyta była w piątek ale dziś wstawiam zdjęcie mojego dużego brzuuuuuuuuuuchaaaaaaaaaa

bardzo ładny, nawet duzo wiekszy niz mój,ale kto wie,czy za te dwa tygodnie nie bede miec takiego samego ;-)bardzo ładny, nawet duzo wiekszy niz mój,ale kto wie,czy za te dwa tygodnie nie bede miec takiego samego ;-)
brałam duphaston i bolał mnie brzuch -więc lekarz zwiększał dawkę -im więcej brałam tym bardziej mnie bolał
przy odstawianiu czułam się coraz lepiej a po odstawieniu przeszło zupełnie
dla mnie duphaston to zabójstwo było -niedobrze, źle i bez sensu

i znowu jakiś tydzień nie rósł a teraz już 90 mam... tu nie ważne w którym tygodniu się jest -ot przychodzi czas i brzunio dostaje skrzydeł
dzidziuś rozpycha się, rozciąga -wtedy 2 dni jest wszystko napięte, biorę no spę -a po dwóch dniach parę cm więcej i znowu spokój...
teraz już nawet pozycja do spania nie zależy ode mnie!!!:-)
dodają z 10 kg bo wiszą jak szmaty!!!! nie przytyłam tyle żeby maskować się w tych łachach -mam ładny brzunio który mi się podoba i nie chcę tego ukrywać!!!