reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od cieżarówek

Oby nie było tak, że jutro kupię buraki, ugotuję je i... zostawię w garnku, bo mi ochota przejdzie ;-)

reklama
hejo kobiet

Agatka gratuluję zdanego prawka, też bym się musiała wziąć za swoje :)
Aga śliczny brzuszek :)
Pati ładne bluzeczki, ja też nie mam nic przeciwko lumpeksom :)

a u nas :)
byłam u ginka i nic tylko ten człowiek potrafi mnie na maksa podbudować :)
podglądaliśmy dzidzia, rośnie jak na drożdżach, bo ma 1,11mm :) Serduszko ładnie bije ku mojej ogromnej uciesze, jupi.
luteinę mam odstawioną i od dziś łykam już duphaston 2 x 1
dostałam zlecenie na ogrom badań od morfologii, hcv, hbs, toxo, cmv, odczyn combsa, glukozy, badania moczu po usg piersi i usg genetyczne
fiu nieźle mnie to wyniesie, ale wszystko jedno byle z dzidzią było gitas
karta ciąży już oficjalnie założona, więc mogę powiedzieć że jestem ciężarówką :)
kolejna wizyta 2 lutego

no i najważniejsze, dziękuję za kciuki :) zdecydowanie czynią cuda :)

Aga śliczny brzuchol :-)

Ilonka26 cieszę się z dobrych wieści, ale następnym razem nie funduj nam takiej nerwówki! Zupełnie jak Aga kilka dni temu :-)

Dziewczyny, mój M odebrał mi wyniki posiewu moczu. Wynik: mocz jałowy !!! :-)

Ale chyba przed wizytą w przyszłym tygodniu u mojego gina zrobię jeszcze raz ogólne badanie moczu. Wykonam go tak samo jak na posiew. Czyli podmyję się i rozchylę co trzeba przed sikaniem... Bo wiecie co? Nie daje mi spokoju jedna myśl: poza bakteriami wykryto u mnie znaczne przekroczenie norm erytrocytów i leukocytów. A robiąc posiew hodują tylko bakterie, więc na dobrą sprawę mogę założyć, że leki wytępiły przez te 5 dni bakterie... No ale czy białe i czerwone krwinki wróciły do normy? Tego nie wiem. Chyba dla pewności lepiej sprawdzić, prawda?

A ja dziś w tej śnieżycy o 9 rano ZDAŁAM PRAWKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! powinno być z urzędu ważne na Grenlandii i obydwu biegunach bo hardcore był niezły;-) a jak powiedziałam S że zdałam to oznajmił "pewnie kruszynka pomagała mamusi":-p

Kochana moja ogromne gratulacje:-D no oczywiście, że kruszynka pomogła:-)

Zdjęć Naszego brzuszka nie wrzucam, bo możecie je podziwiać w moim avatarku:-D

W piątek wizyta u ginka, więc na 100% się odezwę:-)

reklama
Kochana moja ogromne gratulacje:-D no oczywiście, że kruszynka pomogła:-)

Zdjęć Naszego brzuszka nie wrzucam, bo możecie je podziwiać w moim avatarku:-D

W piątek wizyta u ginka, więc na 100% się odezwę:-)

Dziękuję Wam kochane.

O raju przecież ja mam podobny brzusio jak Mama Sówka a jestem dopierow 20 tygodniu.
Jak ja będę wyglądać np. w 30 - tym ??:szok::szok::szok::szok::szok:

Do góry