reklama
Aga34
Aniołek [*] 17.03.2009
Wprawdzie wizyta była w piątek ale dziś wstawiam zdjęcie mojego dużego brzuuuuuuuuuuchaaaaaaaaaa
hejo kobiet
Agatka gratuluję zdanego prawka, też bym się musiała wziąć za swoje
Aga śliczny brzuszek
Pati ładne bluzeczki, ja też nie mam nic przeciwko lumpeksom
a u nas
byłam u ginka i nic tylko ten człowiek potrafi mnie na maksa podbudować
podglądaliśmy dzidzia, rośnie jak na drożdżach, bo ma 1,11mm
Serduszko ładnie bije ku mojej ogromnej uciesze, jupi.
luteinę mam odstawioną i od dziś łykam już duphaston 2 x 1
dostałam zlecenie na ogrom badań od morfologii, hcv, hbs, toxo, cmv, odczyn combsa, glukozy, badania moczu po usg piersi i usg genetyczne
fiu nieźle mnie to wyniesie, ale wszystko jedno byle z dzidzią było gitas
karta ciąży już oficjalnie założona, więc mogę powiedzieć że jestem ciężarówką
kolejna wizyta 2 lutego
no i najważniejsze, dziękuję za kciuki
zdecydowanie czynią cuda 
Agatka gratuluję zdanego prawka, też bym się musiała wziąć za swoje
Aga śliczny brzuszek
Pati ładne bluzeczki, ja też nie mam nic przeciwko lumpeksom
a u nas
byłam u ginka i nic tylko ten człowiek potrafi mnie na maksa podbudować
podglądaliśmy dzidzia, rośnie jak na drożdżach, bo ma 1,11mm
luteinę mam odstawioną i od dziś łykam już duphaston 2 x 1
dostałam zlecenie na ogrom badań od morfologii, hcv, hbs, toxo, cmv, odczyn combsa, glukozy, badania moczu po usg piersi i usg genetyczne
fiu nieźle mnie to wyniesie, ale wszystko jedno byle z dzidzią było gitas
karta ciąży już oficjalnie założona, więc mogę powiedzieć że jestem ciężarówką
kolejna wizyta 2 lutego
no i najważniejsze, dziękuję za kciuki
https://www.babyboom.pl/forum/poron...ekiwaniu-na-cud-narodzin-po-poronieniu-35350/ ilonka lanie masz za takie stresowanie nas mialas wizyte po 15stej a juz 22.30 tyle godzin czekalysmy wrr a swoja droga maluszek chyba ma 1,11cm ;-)
She1978
Orzeszek 27.05.2009 [*]
Dziewczyny, mój M odebrał mi wyniki posiewu moczu. Wynik: mocz jałowy !!! :-)
Ale chyba przed wizytą w przyszłym tygodniu u mojego gina zrobię jeszcze raz ogólne badanie moczu. Wykonam go tak samo jak na posiew. Czyli podmyję się i rozchylę co trzeba przed sikaniem... Bo wiecie co? Nie daje mi spokoju jedna myśl: poza bakteriami wykryto u mnie znaczne przekroczenie norm erytrocytów i leukocytów. A robiąc posiew hodują tylko bakterie, więc na dobrą sprawę mogę założyć, że leki wytępiły przez te 5 dni bakterie... No ale czy białe i czerwone krwinki wróciły do normy? Tego nie wiem. Chyba dla pewności lepiej sprawdzić, prawda?
Ale chyba przed wizytą w przyszłym tygodniu u mojego gina zrobię jeszcze raz ogólne badanie moczu. Wykonam go tak samo jak na posiew. Czyli podmyję się i rozchylę co trzeba przed sikaniem... Bo wiecie co? Nie daje mi spokoju jedna myśl: poza bakteriami wykryto u mnie znaczne przekroczenie norm erytrocytów i leukocytów. A robiąc posiew hodują tylko bakterie, więc na dobrą sprawę mogę założyć, że leki wytępiły przez te 5 dni bakterie... No ale czy białe i czerwone krwinki wróciły do normy? Tego nie wiem. Chyba dla pewności lepiej sprawdzić, prawda?
Sowinka
Mamusia Zółwików :o)
A ja dziś w tej śnieżycy o 9 rano ZDAŁAM PRAWKO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! powinno być z urzędu ważne na Grenlandii i obydwu biegunach bo hardcore był niezły;-) a jak powiedziałam S że zdałam to oznajmił "pewnie kruszynka pomagała mamusi"![]()
Kochana moja ogromne gratulacje

Zdjęć Naszego brzuszka nie wrzucam, bo możecie je podziwiać w moim avatarku

W piątek wizyta u ginka, więc na 100% się odezwę:-)
reklama
Aga34
Aniołek [*] 17.03.2009
Kochana moja ogromne gratulacjeno oczywiście, że kruszynka pomogła:-)
Zdjęć Naszego brzuszka nie wrzucam, bo możecie je podziwiać w moim avatarku
W piątek wizyta u ginka, więc na 100% się odezwę:-)
Dziękuję Wam kochane.
O raju przecież ja mam podobny brzusio jak Mama Sówka a jestem dopierow 20 tygodniu.
Jak ja będę wyglądać np. w 30 - tym ??

Podziel się: