Kasikz, dzięki za informację. Mam nadzieję, że się nie przydadzą, bo w póki co to tak "na zapas pytałam", bo ogólnie mam słabe dziąsła, ale póki co się trzymają.
A co do płynu eludril, to się nie zdziw jak Ci się po nim zęby przybrudzą, zwłaszcza że delikatnej pasy (meridol) i pewnie miękkiej szczoteczki masz używać, ten płyn niestety tak ma, że po jego używaniu czyszczenie a'la usuwanie kamienia może być konieczne.
A co do płynu eludril, to się nie zdziw jak Ci się po nim zęby przybrudzą, zwłaszcza że delikatnej pasy (meridol) i pewnie miękkiej szczoteczki masz używać, ten płyn niestety tak ma, że po jego używaniu czyszczenie a'la usuwanie kamienia może być konieczne.
i zaczynają mi uciekać płytki krwi. Dzwoniłam do gina umówić się na usg na środę, więc zobaczę co tam u mojego maluszka. Mam nadzieję, że wszystko dobrze. 

.Jedyne co mi zalecono to po szczepionce profilaktycznie podac dziecku srodek przeciwolowy.
ale chyba mimo wszystko lepiej zdecydowac sie na szczepienia wczesniej.Wiem ze ilosc moze przyprawic o zawrot glowy