reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

Witam dziewczynki. Dziś byłam znów na wizycie u ginka , tylko innego - bo chodzę do dwóch- I miałąm robione USG i dzisiejsza waga szacunkowa mojego syna wynosi 2300 g
icon_eek.gif
icon_eek.gif
I dziś leżał poprzecznie. Pan doktor powiedział że może jeszcze się przekręcić główka w dół. Musimy na to liczyć hehe.

reklama
Carri no spoko dużo czasu na zakupy:)ja pewnie w przyszły weekend zacznę coś konkretnego np materacyk do łóżeczka,bo dz pamiętam pisały,że powinien powietrzyć się nim dzidziuch przybędzie:)ale nadal jestem zdania,ze nie ma co za wczesniej ,bo po co wszystko ma się kurzyć:) a tak od 32-33 tyg to jeszcze rezerwa spora jak dla mnie.
co do sr ,ćwiczenia zawsze te same(ale akurat rozumiem,ze z wielorybiczkami niewiele mozna zrobic,zeby skurcze nie przylazly).
są to ćwiczenia rozciągające i w sumie słusznie,ale ja jestem przyzwyczajona do rozciągania po wysiłku nie przed (np po bieganiu) i tak bez rozgrzewki rozciągać np przywodziciele to masakra jak dla mnie.
no i lekkie te ćwiczenia ,jakos nie widzę w nich większego sensu.
no ale ja moze mam zboczenie zawodowe:) za duzo sportu w zyciu:)
co do wykładów ...z pania psych było w miare ok,choć w sumie kwestie oczywiste.a dalej zobaczymy:)

Daanic się nie zapowiada na dniach powiadasz.a ja już nie mogę się doczekać:) smska ,ze małą tulisz:)co do maskotek mi piesek się podoba albo owca.co do leżaczka ja nie kupuję póki co,bo ma kształt jak fotelik samochodowy, a to nie jest zdrowe dla plecków maluszka.zawsze można położyć kocyk na podłodze i tam dzidziusia żeby w łóżeczku nie trzymać cały czas.
co do wózków mi te roany nawet się podobają,ale mój M twierdzi,ze xlandery są najporządniejsze,najbezpieczniejsze jakby coś się miało złamać itd.więc raczej na ten się zdecydujemy.
Julitka jak w lublinie wyląduję to na spacerki będziemy mogły się ustawiać:) szukam plusów kurcze jakiś:p choć jakoś temat ucichł trochę

Ola81 już pytałam,ale pewnie ci umknęło,na keidy masz termin z usg?rośnie maluch :)

doczytałam was,ale już nie pamiętam co miałam odpisać:)

ola o to szybciej niż u mnie:) ja to mam od poczatku termin tylko z usg,ale o ile pierwsze wychodziło na 2go grudnia to pozostałe czyli genetyczne,połówkowe i ostatnie na 5go wychodzą:)

ojj cos dziewczyny malo sie odzywaja:zawstydzona/y: ja zaraz musze zabrac sie za obiadek hah jakis wymyslony ciekawe kto to bedzie jadl ale badzmy dobrej mysli hihi :-):tak: kurcze jak czytam na ciazy po poronieniu to z kazdym dniem coraz wiecej lękow mam ale tak juz chyba bedzie nic mykam wejde potem.

widzę ,ze ja tu dzisiaj sama:)ale muszę napisać.dostałam ciuszki wszystkie ,które zamówiłam:)
zakochałam się w nich ! śliczne takie malusie:) mam nadzieję,że to mi starczy na dzień dobry.te czapeczki i skarpeteczki ,cud!!!
mmm.rozpływam się z zachwytu:)

Jankesowa no niestety tak to jest,ja dlatego potrafiłam nie czytać pare dni ,ale przecież trzeba dawać nadzieje nowym aniołkowym mamusiom i wsparcie ,które same tam znalazłyśmy.

pati ja juz przy garach zaciskam :-):tak: swoja droga wymyslilam obiad mielone z pieczarkami, potem zalane sosem i do piekarnika zobaczymy czy da sie zjesc:-D:rofl2:

ola** tak wiem wchodze tam i czasem cos napisze ale niektore historie ze serce sie kroi:-(

reklama
Dzięki dziewczyny za odp. Na pewno skorzystam z Waszych rad.

Ja teraz tylko na chwilę - zameldować się. Idę się położyć, bo mała po obiedzie takiego powera dostała, że aż nie mam sił siedzieć :confused2::confused2: Zaraz mi chyba gdzieś bokiem wyjdzie. :confused2::confused2:

Do góry