reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
zjola jeszcze troche by mogl przyspieszyc:-)
ewelinko to milo dzionek spedzilas super

Ja tez jutro mam wizyte na 18.20 wiec tez prosze o kciuki mam nadzieje ze poda mi wage malego:tak:

Mnie juz ludzie wkurzaja pytaniami kiedy rodze tym bardziej tescie ciagle kiedy i kiedy wiec teraz mowie ze w maju:-D:zawstydzona/y: no mozna raz zapytac a nie co rusz, albo teksty w kwietniu a taki duzy brzuch masz?? a jeszcze nie dawno bylo to w kwietniu a taki maly brzuch masz??:wściekła/y: i wez tu czlowiekowi dogodz mam taki jak Gracjan sobie urzadzil:-D

Jankesowa, za Was również kciuki &&&
Mnie najbardziej wkurzają kiedy mówią "o kurde, ja w 22t.c. to już miałam bębenek, a Ty prawie płaska..." - zero taktu...ale co zrobić, ludzie lubią sobie "pogadać" ;)

Dziewczyny mam nadzieję, że nie umknęło, że na wizytowe wsadziłam wieści od Aniołki, sorka, ale mam urwanie głowy i nie doczytam :zawstydzona/y:

Witam, jestem tak padnięta dzisiejszą wycieczką do przychodni, że nie dam rady po odpisywać, przeczytałam, ale nie wiele pamiętam. Takie wyprawy to nie dla mnie, a miałam i tak zaplanowane więcej, ale po prostu musiałam zrezygnować. Tak więc Jeżynka nie tylko ty się męczysz:-(
Ważne jest to, że mam wszystkie wyniki i nie mam paciorkowca.
Idę się położyć, później jeszcze zajrzę.

witam:biggrin2:

Cały dzionek poza domem i dlatego mnie nie było...
Byłam w sklepikach kupić cosik dla Krzysia, a potem u Mamy czekałam na K.:biggrin2:
Wróciliśmy przed 19, zjedliśmy obiado-kolacyjkę i na chwilkę wpadłam do Was:tak:
ale niestety nie nadrobię:sorry2:

Oj, ile to ja się dziś naturlałam:zawstydzona/y:
dużo nie przeszłam, ale nóg nie czułam:szok:
myślałam, że nie dojdę do Mamy:sorry2: ale dałam radę- innego wyjścia nie było:-p

No i w końcu ja kupiłam dla Krzysia co nie co:tak:
ręczniczek, body, czapeczkę i na wyjście ze szpitala bodziaki, kaftanik i śpioszki
kurcze ile tych słodkich rzeczy jest w sklepach- masakra:-p
mam na oku pajacyka jednego, ale to następnym razem:-p
może pod koniec tyg. się wybiorę:confused: ale jak coś, to już autkiem:tak:
dziś nie mogłam, bo K. wziął do pracy

Buziaki

reklama
silentenigma niestety nie ma reguły u jednych normalne a u innych nie. A u mnie to nawet we wszystkich ciążach było różnie, w obecnej bolały, przestawały, znów bolały (rano mniej wieczorem bardziej) w poprzedniej bolały mnie cały czas i to mocno, a jak przestały, to stało się nieszczęście... Dzień po tym jak przestały boleć pojechałam do szpitala (akurat był mój lekarz) i sprawdziłam. Ale mi przestały boleć zupełnie i sflaczały. Cóż nie pomogłam Ci. A możesz umówić się na wizytę u gin, wiem po sobie jak ważne jest sprawdzić i się nie stresować. W tej ciązy miałam tak kilka razy. Wierzę, że u Ciebie będzie wszystko dobrze.
Ewelina, Jankesowa powodzenia jutro!

Do góry