reklama
zjola jeszcze troche by mogl przyspieszyc:-)
ewelinko to milo dzionek spedzilas super
Ja tez jutro mam wizyte na 18.20 wiec tez prosze o kciuki mam nadzieje ze poda mi wage malego
Mnie juz ludzie wkurzaja pytaniami kiedy rodze tym bardziej tescie ciagle kiedy i kiedy wiec teraz mowie ze w maju
no mozna raz zapytac a nie co rusz, albo teksty w kwietniu a taki duzy brzuch masz?? a jeszcze nie dawno bylo to w kwietniu a taki maly brzuch masz??
i wez tu czlowiekowi dogodz mam taki jak Gracjan sobie urzadzil
ewelinko to milo dzionek spedzilas super
Ja tez jutro mam wizyte na 18.20 wiec tez prosze o kciuki mam nadzieje ze poda mi wage malego

Mnie juz ludzie wkurzaja pytaniami kiedy rodze tym bardziej tescie ciagle kiedy i kiedy wiec teraz mowie ze w maju

ewelina28
Dum Spiro Spero...
Jankesowa, za Was również kciuki &&&
Mnie najbardziej wkurzają kiedy mówią "o kurde, ja w 22t.c. to już miałam bębenek, a Ty prawie płaska..." - zero taktu...ale co zrobić, ludzie lubią sobie "pogadać"
Mnie najbardziej wkurzają kiedy mówią "o kurde, ja w 22t.c. to już miałam bębenek, a Ty prawie płaska..." - zero taktu...ale co zrobić, ludzie lubią sobie "pogadać"
GosiaLew
Fanka BB :)
Witam, jestem tak padnięta dzisiejszą wycieczką do przychodni, że nie dam rady po odpisywać, przeczytałam, ale nie wiele pamiętam. Takie wyprawy to nie dla mnie, a miałam i tak zaplanowane więcej, ale po prostu musiałam zrezygnować. Tak więc Jeżynka nie tylko ty się męczysz:-(
Ważne jest to, że mam wszystkie wyniki i nie mam paciorkowca.
Idę się położyć, później jeszcze zajrzę.
Ważne jest to, że mam wszystkie wyniki i nie mam paciorkowca.
Idę się położyć, później jeszcze zajrzę.
silentenigma
Zaangażowana w BB
Dziewczyny słuchajcie czy to normalne ok. 10tyg.ciąży ,że piersi przestają być aż tak bolesne i twarde?
ewcia3004
Nadzieja umarła...
witam
Cały dzionek poza domem i dlatego mnie nie było...
Byłam w sklepikach kupić cosik dla Krzysia, a potem u Mamy czekałam na K.
Wróciliśmy przed 19, zjedliśmy obiado-kolacyjkę i na chwilkę wpadłam do Was
ale niestety nie nadrobię
Oj, ile to ja się dziś naturlałam
dużo nie przeszłam, ale nóg nie czułam
myślałam, że nie dojdę do Mamy
ale dałam radę- innego wyjścia nie było
No i w końcu ja kupiłam dla Krzysia co nie co
ręczniczek, body, czapeczkę i na wyjście ze szpitala bodziaki, kaftanik i śpioszki
kurcze ile tych słodkich rzeczy jest w sklepach- masakra
mam na oku pajacyka jednego, ale to następnym razem
może pod koniec tyg. się wybiorę
ale jak coś, to już autkiem
dziś nie mogłam, bo K. wziął do pracy
Buziaki

Cały dzionek poza domem i dlatego mnie nie było...
Byłam w sklepikach kupić cosik dla Krzysia, a potem u Mamy czekałam na K.

Wróciliśmy przed 19, zjedliśmy obiado-kolacyjkę i na chwilkę wpadłam do Was

ale niestety nie nadrobię

Oj, ile to ja się dziś naturlałam

dużo nie przeszłam, ale nóg nie czułam

myślałam, że nie dojdę do Mamy

No i w końcu ja kupiłam dla Krzysia co nie co

ręczniczek, body, czapeczkę i na wyjście ze szpitala bodziaki, kaftanik i śpioszki
kurcze ile tych słodkich rzeczy jest w sklepach- masakra

mam na oku pajacyka jednego, ale to następnym razem

może pod koniec tyg. się wybiorę

dziś nie mogłam, bo K. wziął do pracy
Buziaki
reklama
Annas81
Fanka BB :)
silentenigma niestety nie ma reguły u jednych normalne a u innych nie. A u mnie to nawet we wszystkich ciążach było różnie, w obecnej bolały, przestawały, znów bolały (rano mniej wieczorem bardziej) w poprzedniej bolały mnie cały czas i to mocno, a jak przestały, to stało się nieszczęście... Dzień po tym jak przestały boleć pojechałam do szpitala (akurat był mój lekarz) i sprawdziłam. Ale mi przestały boleć zupełnie i sflaczały. Cóż nie pomogłam Ci. A możesz umówić się na wizytę u gin, wiem po sobie jak ważne jest sprawdzić i się nie stresować. W tej ciązy miałam tak kilka razy. Wierzę, że u Ciebie będzie wszystko dobrze.
Ewelina, Jankesowa powodzenia jutro!
Ewelina, Jankesowa powodzenia jutro!
Podziel się: