reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Karolcia- jak to co wyjdzie? Wszystko dobrze!! :))

Ewelinka hahaha no w sumie...

ale mi zrobiłyście ochotę na truskawki...
a już nawet w zamrażarce nie ma...

Dzisiaj to ja bym nawet takie z pangi zjadła...taka mnie ochota naszła.

Arbuzy to ja w ziemie w Makro kupowałam :-D i w sumie zawsze udawało nam się trafić na "ładnego"

To ja dziś idę w miasto, w poszukiwaniu arbuza ;-D
Kurcze, już by mogło lato przyjść, będą nowalijki i działeczka będzie oko cieszyła świeżymi warzywkami i owocami....no i Ignaś będzie z Nami :-D

Witajcie
Jankesowa 100 lat! i samych szczęśliwości:) Wczoraj chyba było coś w powietrzu, bo mój też tak dawał, miałam wrażenie, ze bez odpoczynku i to do 24, a w nocy jak wstawałam do wc to też... ale dobrze o wiele bardziej wolę jak się rusza, niż jak milczy.
Karollcia na mdłości nie pomogę, bo ja raczej z tych bezobjawowych, ale pamiętaj.. dobrze, jak niedobrze:)))
Dziewczyny truskawki, mniam...
Mysza, Ola, LucyF dzięki za porady szczotowe, też się zastanawiałam.
A ja wczoraj byłam w kinie, na Karolu, ale cóż bez rewelacji.. dziś uskuteczniam nicnierobienie, tzn ciut sprzątam. Miłego dzionka.

Przeczytałam wizytowo
Angelka łatwego i szczęśliwego porodu.
Gosiu czekamy na relacje z pierwszej ręki. Kubuś piękny.

Ostatnia edycja:
reklama
Auchan, makro:confused:

U nas niestety w mieście tego nie ma, ale jak będę we Wrocku 18-go w klinice, to zajadę poszukać:-D:-D

aaaa już mi ślinka leci:-p:-p

Angelka- szybkiego porodu :))

ale Kubuś Gosi jest śliczniutki :))

Do góry