Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
OLA**, Ty czytasz w moich myślach, czy jak??? Właśnie robię listę "zakupową" dla Ignasia i zastanawiałam się, czy wpisać szczotkę do butelek W takim razie - dziękuję za pomoc )))))))
Włączę się tylko w dyskuję nt szczotek... dla mnie obowiązkowa. O wiele łatwiej się myje i to mycie jest dokładniejsze.
Ja mam tą z Aventu i jest super, myję nią od początku butelki i dalej wygląda jak nowa. No i ma to zakończenie do mycia smoczków.
pamiętam jak Mysza chwalilas szczotki a mi sie to wydawalo neipotrzebne
ewelinko a co do czytania w myślach to nigdy nei wiadomo tyle tu razem czasu spędzamy
Jankesowa a ja Ci życzę żebyś już do rozpakowania była spokojna i szczesliwa, bo potem juz nie trzeba zyczyc maly bobasek bedzie szczesciem samym w sobie
No właśnie dlatego polecam tą Aventoską. Ja nią myję od 3 miesięcy butelki, kilka razy dziennie, bo przecież u nas tylko butelki w ruchu i nawet z W. ostatnio stwierdziliśmy że jak nowa wygląda.
JANKESOWA, jaki torcik - ślinotok - i truskawki na nim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "Boshe", od tygodnia chodzą za mną świeżutkie truskaweczki, że aż śliny opanować nie potrafię :|
tez musze jeszcze szocztke kupic i nie wiedzialam jaka. Butelki mam tomme. Moje dziecie wlasnie ma czkawke ostatnio to po wszystkim zjadlam platki z mlekiem. Wczoraj przechodzil samego siebie po tym jak dzien predzej powiedzialam do mojego M "kochanie my to bedziemy mieli spokojne dziecko bo on juz w brzuszku taki leniuszek". Cala niedziele sie wiercil ruszal a na koncu juz tak mocno ze az bolalo
ewelinko ja swieze truskawki bym zycie oddala, tez mam slinotok na sama mysl