reklama
ewelina28
Dum Spiro Spero...
OLA**, Ty czytasz w moich myślach, czy jak??? Właśnie robię listę "zakupową" dla Ignasia i zastanawiałam się, czy wpisać szczotkę do butelek
W takim razie - dziękuję za pomoc
)))))))

Mysza84
Fanka BB :)
Włączę się tylko w dyskuję nt szczotek... dla mnie obowiązkowa. O wiele łatwiej się myje i to mycie jest dokładniejsze.
Ja mam tą z Aventu i jest super, myję nią od początku butelki i dalej wygląda jak nowa. No i ma to zakończenie do mycia smoczków.
O taką http://allegro.pl/szczotka-do-butelek-i-smoczkow-avent-niska-cena-i1428918173.html
edit:
Jeżynko GRATULUJĘ!
Angela pamiętam z zajęć SR że czop może być podbarwiony, ale jeżeli leci żywa krew to wtedy od razu szpital.
Ja mam tą z Aventu i jest super, myję nią od początku butelki i dalej wygląda jak nowa. No i ma to zakończenie do mycia smoczków.
O taką http://allegro.pl/szczotka-do-butelek-i-smoczkow-avent-niska-cena-i1428918173.html
edit:
Jeżynko GRATULUJĘ!
Angela pamiętam z zajęć SR że czop może być podbarwiony, ale jeżeli leci żywa krew to wtedy od razu szpital.
Ostatnia edycja:
ewelina28
Dum Spiro Spero...
MYSZA, link zapisany - dziękować*
JANKESOWA, stawiaj torta
Wszystkiego najlepszego kochana z okazji "18" urodzin 
JANKESOWA, stawiaj torta

ja mam taką
wydaje się fajna
choć to w maire nowy nabytek ,ale sprawdza się Tommee Tippee Szczotka do butelek! wytrzymała!!! (1440408863) - Aukcje internetowe Allegro
pamiętam jak Mysza chwalilas szczotki a mi sie to wydawalo neipotrzebne
ewelinko a co do czytania w myślach to nigdy nei wiadomo
tyle tu razem czasu spędzamy
Jankesowa a ja Ci życzę żebyś już do rozpakowania była spokojna i szczesliwa, bo potem juz nie trzeba zyczyc maly bobasek bedzie szczesciem samym w sobie
pamiętam jak Mysza chwalilas szczotki a mi sie to wydawalo neipotrzebne
ewelinko a co do czytania w myślach to nigdy nei wiadomo
Jankesowa a ja Ci życzę żebyś już do rozpakowania była spokojna i szczesliwa, bo potem juz nie trzeba zyczyc maly bobasek bedzie szczesciem samym w sobie
Ostatnia edycja:
ewelina28
Dum Spiro Spero...
JANKESOWA, jaki torcik - ślinotok - i truskawki na nim!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "Boshe", od tygodnia chodzą za mną świeżutkie truskaweczki, że aż śliny opanować nie potrafię :|
reklama
tez musze jeszcze szocztke kupic i nie wiedzialam jaka. Butelki mam tomme. Moje dziecie wlasnie ma czkawke ostatnio to po wszystkim zjadlam platki z mlekiem. Wczoraj przechodzil samego siebie po tym jak dzien predzej powiedzialam do mojego M "kochanie my to bedziemy mieli spokojne dziecko bo on juz w brzuszku taki leniuszek". Cala niedziele sie wiercil ruszal a na koncu juz tak mocno ze az bolalo
ewelinko ja swieze truskawki bym zycie oddala, tez mam slinotok na sama mysl
ewelinko ja swieze truskawki bym zycie oddala, tez mam slinotok na sama mysl

Ostatnia edycja:
Podziel się: