• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Wieści od cieżarówek

Jankesowa wszystkiego najpiękniejszego!

Ewelinko miałam takiego samego hopla na punkcie truskawek...normalnie szok. Pierwsze kupowałam po 40zł/kg jak się tylko "te nasze" zaczęły pojawiać bo nie mogłam się opanować. I drugą taką moją mocną zachcianką były arbuzy.

reklama
Jankesowa zmiłuj się ja nadal w ciążowych spodniach chodzę, a Ty tu taką pychotką częstujesz:) ale codziennie ostatnio jem faworki...w ogole mam taką chcice na ciasteczka ,ze szok:(

dzień doberek :))

Jankesowa- wszystkiego naj... naj... naj... najlepszego!!!

Truskawki świeże...:-p
ja osatnio może nie świeże, ale mrożone, wyjadłam wszyściutkie z zamrażarki:-p
a arbuz... mniam...
chodzi za mną, ale niestety nigdzie ich nie ma:sorry:
jedyne czym się pocieszam, to tymbarkiem jabłkowo-arbuzowym:laugh2::laugh2:

MYSZA, AAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRBBBBUZZZZZZZZZZZZZZ - ojojoj..... ja chcę lato...

EWCIA, też mam mrożone z własnej działeczki, ale to nie to samo....wyobraź sobie, taką czerwoniutką truskaweczkę, rozpływającą się w ustach hahahaha

JANKESOWA
, te pierwsze truskawki w naszych sklepach, to niestety smaku truskawek nie przypominają...śmiem nawet stwierdzić, że chińczycy robią je z pangi :-D :-D

MYSZA, AAAAAAAAAAAAAAAAAARRRRRBBBBUZZZZZZZZZZZZZZ - ojojoj..... ja chcę lato...

EWCIA, też mam mrożone z własnej działeczki, ale to nie to samo....
Ja wiem, że to nie to samo, ale z braku laku...:-p
wyobraź sobie, taką czerwoniutką truskaweczkę, rozpływającą się w ustach hahahaha
Wyobrażone :-D:-D:-D:-D

JANKESOWA
, te pierwsze truskawki w naszych sklepach, to niestety smaku truskawek nie przypominają...śmiem nawet stwierdzić, że chińczycy robią je z pangi :-D :-D

Z pangi :-D:-D:-D dobre

Jeżynko- GRATULACJE
no dziewczyny ja walcze z mdłościami ale dziewczyny mi już radziły z colą i nie powiem skutkuje
a tak to ogólnie wszystko ok.dziś odbieram wyniki i zobaczymy co tam wyjdzie.
oj ja tez chce truskaweczke:)

Ewcia, no wiesz....chiński MCGywer - czy jak to się pisało - potrafi z niczego COŚ zrobić ;-)

Karollcia, mi cola też pomagała na mdłości, za to szkodziła na żołądek i miałam po niej zgagę... :|

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry