reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od cieżarówek

Witaj Amelko na tym świecie:) WIOLA GRATULUJĘ, CÓRCIA ŚLICZNA, NIECH ROŚNIE ZDROWO!!!!
Julitko miło, że znalazłaś chociaż chwilkę dla nas. Mam nadzieję, ze wstrętne kolki miną. Buziaki dla Was.
Ilonko będziemy mocno trzymały kciuki i też wierzymy, ze będzie dobrze. Super, ze jestes spokojna, dodatkowe nerwy nie pomogą.
Martusionek Tomus już 3 tyg, jeszcze troszkę i będzie dorosły:)
Miłego weekendu!

Ostatnia edycja:
reklama
i jest śliczna Amelka:) nie spieszyła się niunia.Wiolka ogromne buziaki i gratulacje przede wszystkim:) udało się i jest Twój największy skarb:)

No to teraz czekamy na Katkęę, bp to już 39tc, była ostatnio 24.02 na forum i suwak nie zmieniony, więc pewnie jeszcze w dwupaku. Na PW mi nie odpisała.

A z udzielających się to kto teraz się pcha na porodówkę powolutku zgodnie z suwakami? :-p Alicja? ;-) Ewcia pamiętam jak na suwaku miałaś 1 z przodu i marzyłaś o kwietniu, a zobacz we wtorek już marzec, a kwiecień za chwilę. ;-)

reklama
Lilka chyba teraz moja kolej ale jestem przerazona :-) a pozniej to chyba Annas i Jankesowa :-) jutro ide na wizyte tutaj do ginka ciekawe co powie :-)

Do góry