Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

choc jak sie tescie dowiedzieli to juz go do siebie werbowali 
to jest jakas chora mania czy co 

a do tego chcielismy od nich na miesiac kase pozyczyc i co oni nie maja
koń by sie usmial bo kazdy wie ze maja i to z 10 razy tyle co myśmy chcieli. Ale w dupsku to mam wezmiemy od moich rodzicow oni jakos problemu nie robią. Tescie jak cos potrzebuja to wiedza gdzie syna maja zeby wykorzystac no niech mnie drzwi scisna. O zawiedzeniu Ł nie wspomne.... jego mi glownie szkoda. a jak jeszcze slyszalam ze tesciowa tez tak samo wszystko bolalo jak mnie to myslalam ze padne i po podlodze bede sie turlac (ona nawet nie zapytala co i gdzie mnie boli ale juz miala tak samo)

Cudowne słowa, cudowna postawa i tak trzymaj, tego właśnie potrzeba tej Małej Istotce wiary mamusi, że będą razem się tulić w odpowiednim czasie. Ja też Ilona mocno wierzę w Twojego Skarba. Zobacz rok temu strata, a teraz w podobnym czasie nowe życie w Tobie rośnie.a tak w ogóle to mam dobry humor, nie wiem co będzie ale staram się cieszyć każdym dniem i wierzę że będzie dobrze![]()