reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
Agniesia ja tez uzywam tego zestawu co Gosia Lew a nawet piore bielizne w bialym jeleniu poniewaz na poczatku ciazy mialam caly czas stany zapalne i rozne takie i od tamtej pory cisza

Hej
Agniesiu ja też lactacyd i jest ok.
Lilianna wiem, ze jeszcze mam czas, tylko najpierw lekarz mowił, ze oby do 36,, a teraz wygląda, że co najmniej 40t mnie czeka:)
ciekawie jak Wiola?

Witajcie
Agnieszko - ja również lactacyd i to tylko pomagało:)Ale suwak mknie do przodu
wiola???
Annas- nie bądz taka pewna:) ze do 40 tc
Alicja ty już skarbie an końcówce:):szok:Kiedy to przeleciało
JAneksowa a ja dalej czekam i czekam na ciebie I ty również za niedługo będziesz na finiszu:)
Aneczka Ewcia Ewelinka- Witajcie :) Jak samopoczucie ciężarówki
KasiuWd co tam u was???? I w końcu jaki lokator gości w Twoim brzuszku
karolcia jak mdłości??

Kaira 24 u mnie jak na razie dobrze czekam na pierwsze ruchy mojego maleństwa, za oknem słońce świeci wiosna tuż tuż :-)

dzięki za kciuki
mam nadzieje, ze jest ok bo wczoraj robiłam beta hcg i ładnie wzrasta
22.02. było 1341
24.02. 3518
ginek stwierdził, ze beta ładnie przyrasta i luteina nie jest konieczna, ale wczoraj w pracy mnie mocno brzuch bolał i poszłam do zakładowego gina, dał mi luteine 100mg dopochwowo i L4, mam sobie poleżeć z tydzień w spokoju, a w czwartek śmigam już do mojego gina, we wtorek powtórzę bete i jak będzie git to się baardzo ucieszę :)

reklama
Ilonko super wiadomości:) Odpoczywaj i czekamy na dalsze relacje.
Ewcia... :szok:a kto TY? To Twoje zdjęcie? ... hihi pewnie, ze pamiętamy:-p Jak się czujesz? Mam nadzieję, ze dawno się nie odzywałaś, bo wypoczywasz.
Kaira no wiesz jakby się tak w 38 udało to by było super. Bo ja z tych nerwowych i martwiących się czy wszystko będzie ok. No ale synuś sam wie najlepiej kiedy wyjść:tak: Buziaki Lence.
Aneczka a ruchy już tuż tuż, oj jak ja z niecierpliwością na nie czekałam. Wiosna powiadasz... a u nas -8, no ale słońce świeci, więc kto wie:)))
Dobra zmykam się uczyć, bo naprawdę przesadzam, znajduję mnostwo innych rzeczy, żeby tylko się nie uczyć, gorzej jak dziecko.

Do góry