reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wieści od cieżarówek

Cześć dziewczyny
Wpadam się pochwalić, że mój synek troszke sie pośpieszył i w 37 tygodniu
przyszedł na świat 21.06.2011 Sebastian waga 2800 i 51 cm długi

Moje aniołki:
Olek 10.11.2008
[*]

Mikołaj 23.03.2009
[*]

Michał 04.11.2009
[*]

Ada 04.05.2010

reklama
kasiawd - ogromne gratulacje!:) Sebastianku rośnij duży i zdrowy!:)

ilonka26
- ja też od początku łykałam Euthyrox, na początku 50 a pod koniec 100. Ale ja już do końca życia będę go łykać podobno:)

Gratuluję udanych wizyt:)

Kasiu gratulacje!!! teraz niech Sebastianek ładnie rośnie :) jak się czujesz??

Wiolka a jak się czułaś z tym euthyroxem? pytam wszystkich dziewczyn po kolei, które zażywają :)

no to teraz, która dziewczyna następna :)

Ilonka ja biore euthyrox od 2008 roku i czuje sie po nim oki
w ciazy bralam dawke 150
a teraz 100
wszystkie diewczynki mocno sciskam i podrawiam nie wiem czy doczytam bo maly sie juz budzi

Wiolka ja znalazłam coś takiego i teściówka też mi tak mówiła:
Po jakim czasie przysługuje mi prawo do zwolnienia lekarskiego? Prawo do zwolnienia lekarskiego ma osoba chora i nie zależy to od okresu zatrudnienia. Decyzję podejmuje lekarz.
Co innego jeśli chodzi o prawo do zasiłku chorobowego. Pracownik nabywa te prawo po 30 dniach podlegania ubezpieczeniu chorobowemu.

reklama
kasiawd GRATULUJE :-D Zdrowia dla Sebastianka,niech rosnie zdrowo :-D
Dziewczyny u mnie ostatnio bylo tak cieplo i duszno,ze na nic nie mialam ochoty ani sily a w nocy to spac nie moge bo taki skwar w pokoju:oo2: no ale na szczescie w nocy burza przyszla i popadalo troche i dzisiaj juz jest o niebo lepiej i mam nadzieje te noc przespac jak male dziecko:-D
A Ja sie juz tak denerwuje dziewczyny w czwartek mam USG polowkowe i nie moge sie juz doczekac zeby zobaczyc moje malenstwo i mam tez nadzieje dowiedziec sie kto tam u mnie zamieszkal i daje mi czadu codziennie :-D Dzieciatko moje ostatnio jest tak bardzo aktywne dziewczyny i jest to takie cudowne :-D
Do dziewczyn w UK ktore juz mialy tutaj robione badanie glukozy,kiedy sie je robi i czy trzeba sie o to upomniec u poloznej czy ona wysyla??Jak to tutaj w UK jest z tym badaniem glukozy?? Dzieki za odpowiedz :tak:
Milego dnia dziewczyny i pozdrowienia dla wszystkich brzuchatek :-D

Do góry