reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od cieżarówek

reklama
dzięki dziewczynki ale nic się nie rusza. Szlak mnie trafi w tym szpitalu. Fakt że mam kontrolę małego non stop, tętno sprawdzają co 2 godz, co 3 ktg, ale co jak ja skurczy nie mam.... w domu to bym się poruszała, męża dopadła i może być drgnęło a tak.... ehhh no ale moja gin woli wczesniej dmuchac na zimne niz jesli miałoby się coś stać. Jak nic się nie będzie działo to odezwę się wieczorem

Linea82 a jak u ciebie?

magnusik ja meza dusilam, skakalam , biegalam (tak, tak), spacery i co 41 tc :-D wypilam pol butelki olejku rycynowego na to dwa banany o 20.00 a o 24 juz sie zaczelo ;p , trzymam kciukasy zeby sie ruszylo

Pozdrawiam ciezaroweczki :):*

Magnusik powodzenia i trzymam kciuki zeby cos tam ruszylo u Ciebie i super masz lekarza ze nie olal Ciebie i maluszka ;-):-) Kciuki zacisniete i teraz czekamy na jakies wiadomosci :-)
A wlasnie ciekawe jak tam Linea82 bo ona tez juz na koncu samym?? :tak:-)

Milej soboty dziewczyny i poglaskajcie brzuszki ;-):-)

HEj dziewczynki!
Ja piszę z wygnania....:baffled: musielismy sie wyprowadzic na kilka dni. łazienkę wkoncu robią..... mieszkamy u znajomego... maz mi dopiero dzisaj neta bezprzewodowego zalatwil
musze sie uzbroic w cierpliwosc i nie chodzic do domu, zeby nie oglądac bałaganu bo sie załamię. obiecalam sobie ze wstąpię dopiero zobaczyc efekt koncowy. sprzatac tez nie bedziemy.. zamowimy firme sprzatajaca i tyle... nie ma co sie forsowac

pozdrawiam wszystki brzuszki

magnusik- pozostaje mi tylko trzymać kciuki. czekam na dobre wiesci

dzięki za kciuki dziewczyny!! u mnie nadal nic, nieciekawy lekarz ma dyżur i dalej nic nie wiem. Skurcze są ale nie wiem czy do czegoś prowadzą bo nikt mi dziś w podwozie nie zaglądał. Byle do jutra może jakiś fajny lekarz. W poniedziałek może będzie moja ginka to będę wiedzieć co i jak, choć poniedziałek do końca mi nie pasuje na poród bo mąż pracuje :p no zobaczymy czy Młody będzie przychylny rodzciom

trzymajcie się dziewczynki buziaki

Witam magnusik trzymam kciuki by było ok
u mnie cisza nic sie niedzieje, czasem tylko troche podbrzusze zaboli na chwile i dalej nic. mały ruchliwy.
dzięki za pamięć. ja chce już rodzić :-D:-D:-D

reklama
Witam.
Jestem po 11 godzinach na uczelni i padam na przysłowiowy ryj...
Wróciłam ,przespałam się ,a teraz idę z psami na spacer i znów do łóżka.
Dobrej nocki.

Do góry