reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wieści od cieżarówek

Ja też lili ja też chciałabym aby to był zły sen oczy mam od płaczu spuchnieteKacper co chwila pyta co się stało a ja nie umiem byc spokojna poprostu nie umiemnie rozumiem tego jestem w szoku tyle pytań sie kłębi to jest niepojete poprostu tak nie miało być gdybym tylko mogła przytulić Emy jest przecież po operacji a już w domu boję się o nią

reklama
lili doslownie to tak jak ja...juz wylaczylam laptopa a znow weszlam....nie moge sobie znalezc miejsca :-( przeciez 11.11.11 miala byc tak piekna data dla Emy....

Emy kochanie, nie wiem dlaczego i pewnie nikt nie jest w stanie to zrozumieć ale Jasinek był potrzebny swoim braciom tam na górze...Kochana pamiętaj,że tu jest mnóstwo osób,które swoje serce i myśli oddają Tobie i Twoim aniołką...Jesteśmy tu...przytulam mocno(* * *)

Emy - jak się czujesz fizycznie po CC? Jesteś pod obserwacją lekarza? Dostajesz jakieś tabletki/leki przeciwbólowe?

Mocno przytulam ...

Emy - nie spałam całą noc, myśli kłębią mi się w głowie i nie chcę nawet pisać jak bardzo kolejny raz załamała się moja wiara i tak już marna, ale myślałam, że jak ja niedowiarek będę się modlić, to stwórca będzie przychylny. Niestety. Siedzę i wyję przy monitorze i nie zazdroszczę już żadnej brzuchatce tylko boję się o nie wszystkie. Pisz słoneczko do nas o każdej porze dnia i nocy. Najlepiej wyrzucić z siebie cały żal i przejść przez żałobę w otoczeniu przychylnych Ci z całego serca osób. Nic więcej nie napiszę, bo żadne słowa nie są w stanie opisać tego, co teraz czuję. Przytulam Cię mocno kochana.

Emy dziewczyny już wszystko napisały ale się powtórzę my tu zawsze będziemy na ciebie czekać i będziemy przy Tobie.... wczoraj po tych wiadomościach siedziałam i płakałam jak wszystkie, ale doszłam do wniosku,że mimo że mamy takie przeżycia potrafimy zrozumieć tak drugiego człowieka jak nikt inny, ze jesteśmy taką cząstka rodziny...

cholera ciężko naprawdę........... Emy...dla Jasieńka
[*]

nie wchodzę za często.. bo jestem jeszcze chora... wcale mi nie przeszło, mam kaszel i katar, zatoki... do tego boli brzuch ciagle... leże i biorę dupka, magnez, no spe, isle i *spam* ten syrop dla ciężarnych....
staram się jak mogę, ale mam czarne myśli... 16 genetyczne!!

dziewczyny czy Wy tez macie takie miękkie brzuchy??

reklama
Do góry