reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

reklama
hej
pamietacie mnie jeszcze:sorry:
podczytuję Was czasami ale jakoś cięzko mi się wbic

karola ogromne gratulacje, witaj Jasieczku, a pamietam jak co dopiero Ala się rodziła, ekspresowo Ci poszło

zresztą wszystkie mamuski nie dawno w 1szym trymestrze były a teraz dzieciaczki maja już rok, eh kiedy to zleciało

unas jakos leci, aktualnie kończymy ospę, cała trójka miała, oj ciężko było z Olkiem

pozdrawiam

karola gratulacje:-):-):-) e-ciotki witają Jasia :tak::tak:

lenka jasne, że pamiętamy, wbijaj się z postami i nie przejmuj, my tu spoko babeczki jesteśmy ;-) co z tą ospą, jak Olek to zniósł?

agnieszkaala fajnie miałaś z tymi wakacjami, my może na jakiś weekend gdzieś wyskoczymy. Zojka wczoraj dwa razy podczas porykiwań w łóżeczku jak ją odłożyłam od cyca wypłakała ma ma, ostatnio słyszałam to raz dwa miesiące temu, rozkręciła się z paplaniem po tym jak puściłam jej z youtube "Muzykę dla bobasa" Raimonda Lapa dwa dni temu, po swojemu coś tam gaworzy. od wczoraj robi taką minkę jakby dzióbek - wciąga policzki a z ust robi taki dzióbek:-D jak kaczuszka;-)mam nadzieję, że Filip szybko wydobrzeje.

Ostatnia edycja:
Mój mały często woła "ma ma ma ma" i zaskakujące jest to, że robi to wtedy, kiedy rzeczywiście chodzi mu o to, żeby mama przyszła i się zainteresowała. Śmieszne to dość, ale to kompletny zbieg okoliczności. Niemniej już parę osób zaskpczył i często słyszę :"ojej, on mówi mama! Myślisz, że to świadomie? "

pleni emka, Olek miał strasznie dużo tych wyprysków, twarz, we włosach, brzuch, plecy i pachwiny, tam najgorzej, no i temp , 2 nocki przepłakane, starsi dwa dni choroby i koniec atuyak jednak inaczej, mielismy skierowane do szpitala do poznania, jakby temp nadal się utrzymywała, ale na szczęście już spadła, teraz się boję żeby nie miała blizn, no i mamy zaległe mmr, ale po ospie powinno się odczekać koło 2 miesięcy

kat to ci bystrzak
jeszcze w sprawie gotowania obiadków, ja robiłam swoje, miałam w razie czego jakiś słoiczek w domu, ale warzywa też miałam swoje, na pewno nie używałambym tych marketowych, w to całe bio i eko też nie wierzę

reklama
Ooo ale ja bystra jestem. .. Karola, brawo!!! Dzielna kobieta! !! Jak maluszek? Maciupeńki! Mam nadzieję, że dbają o Was. Witaj, Jasiu, cały świat na Ciebie czekał.

Do góry