reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Wieści od rozpakowanych mamusiek

Prija u nas to samo,zero jedzenia. Juz chyba mam o polowe wiecej siwych wlosow. zdrowka dla malej. Daj znac jak sie czuje.

reklama
Dziewczyny nie mam czasu na czytanie wszystkiego ,więc pytam.
Wasze maluchy tak po prostu nie jedzą ? Czy może są aktualnie na coś chore ?

As moja zachorowala,najpierw stopniowa utrata apetytu,potem ryki i temperatura,czerwone gardlo,brzydko w uszku-niestety antybiotyk.

Po paracetamolu gorączka trochę spadła, Julcia była osowiała, nawet oczka wyglądały na chore. Teraz troszkę humor wrócił. Zjadła bułkę, tylko to chciała nic więcej :-( Ani jogurtu ani owoców, o obiedzie nie wspomnę. I jakaś woda z noska leci, więc chyba katar się zaczyna. No nic, trza to jakoś przeżyć.

U mnie konkretna walka trwa juz 3 dni,wczesniejsze poltora tyg to takie stopniowe wybrzydzanie-a to pol zupki,pol mleka itd

reklama
NOP jest do 4 tygodni po szczepieniu .Wtedy też dziecko może jeść mniej chętnie lub mieć nawet jadłowstręt .
Kuba po szczepieniach różnych miał w sumie 12 razy zapalenie ucha .
przestałam szczepić i przestał chorować na uszy ...
Zdrówka dla dziewczynek .
Przy gorączce nie powinno podawać się produktów mlecznych ,bo mleko utrzymuje a nawet podnosi temperaturę .

Do góry