Stokrotka112
Początkująca w BB
Witam byłam dzisiaj na wizycie z Om 8t0d a z USG dzidziuś tydzień starszy czyli 9t0d serduszko Pięknie biło kolejna wizyta 1 października i mam się umówić na prenatalne Dołączam zdjęcia z USG
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Bejbik rośnie ok 1mm dziennie. Myślę, że jest ok.Dziewczyny ja od wczoraj mam takie jakieś zmartwienie. Niby lekarz nic nie mówił.. w zeszły czwartek czyli 8tc1 (wpisane 8tc0) na USG wielkość 1,56 cm. Spojrzałam w papiery gdzie byłam na IP tydzień wczeswcze też w czwartek 7 tc1 i wielkość 1,02. Tak mało by urosl?
Kochana nie martw sie, to są milimetry, wystarczy ze któryś z lekarzy zmierzy źle i dzieciątko nagle może nam sie skurczyc i panika, nic sie nie przejmuj bo rośnie ok, zobaczysz ze na kolejnym juz będzie wielkoludekDziewczyny ja od wczoraj mam takie jakieś zmartwienie. Niby lekarz nic nie mówił.. w zeszły czwartek czyli 8tc1 (wpisane 8tc0) na USG wielkość 1,56 cm. Spojrzałam w papiery gdzie byłam na IP tydzień wczeswcze też w czwartek 7 tc1 i wielkość 1,02. Tak mało by urosl?
Super dobre wieściDzis z terminu ostatniej miesiaczki mam 8+6 dni, dzidziuś ma 2 cm, co wskazuje na 8+4. Serduszko szybciutko bije 174, wszystko prawidlowo wyglada, ale mam zalecenie oszczednego trybu zycia. Następna wizyta za 3 tygodnie i mnie wiecej wtedy również prenatalne![]()
Różne usg, różni lekarze czyli pomiar też może być "dziwny". Nic się nie martw, serduszko bije jest ok. [emoji3]Dziewczyny ja od wczoraj mam takie jakieś zmartwienie. Niby lekarz nic nie mówił.. w zeszły czwartek czyli 8tc1 (wpisane 8tc0) na USG wielkość 1,56 cm. Spojrzałam w papiery gdzie byłam na IP tydzień wczeswcze też w czwartek 7 tc1 i wielkość 1,02. Tak mało by urosl?
Nie wiem czy jest się czym martwić bo dzidziek waży tyle ile powinien w danym tygodniu. W normach się mieści a przecież my też nie jesteśmy jednakowiDziewczyny ja od wczoraj mam takie jakieś zmartwienie. Niby lekarz nic nie mówił.. w zeszły czwartek czyli 8tc1 (wpisane 8tc0) na USG wielkość 1,56 cm. Spojrzałam w papiery gdzie byłam na IP tydzień wczeswcze też w czwartek 7 tc1 i wielkość 1,02. Tak mało by urosl?
Następna wizyta po 4 tyg czyli 4 października. Lekarz nic nie mówił. Mówił że wszystko w porządku.Nie wiem czy jest się czym martwić bo dzidziek waży tyle ile powinien w danym tygodniu. W normach się mieści a przecież my też nie jesteśmy jednakowikiedy masz następne usg? Będzie przyrost na pewno.
![]()