Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jeeejku super pięknie i wogoleWizyta udana. [emoji4] USG chyba ze 20 min, ale wszystko sprawdzone i jest dobrze. Torbiel powoli się wchłania, jajo się przykleiło, a dzidzia ma już 5,5cm prawie! No i jest starsza około tygodnia więc teraz mi termin na 24 marca wyszedł. Taka ze mnie kwietniówka. [emoji38]
USG miałam dopochwowo, bo chcieliśmy wstępnie określić płeć i... Cytując lekarza "jakbym się miał zakładać przy grillu, to bym powiedział, że chłopiec." Także póki co moje przeczucie się sprawdza. [emoji3]
Piękne wiescie, jaka dzidzia juz duza! A do plci masz preferencje czy jest Ci obojętne?Wizyta udana. [emoji4] USG chyba ze 20 min, ale wszystko sprawdzone i jest dobrze. Torbiel powoli się wchłania, jajo się przykleiło, a dzidzia ma już 5,5cm prawie! No i jest starsza około tygodnia więc teraz mi termin na 24 marca wyszedł. Taka ze mnie kwietniówka. [emoji38]
USG miałam dopochwowo, bo chcieliśmy wstępnie określić płeć i... Cytując lekarza "jakbym się miał zakładać przy grillu, to bym powiedział, że chłopiec." Także póki co moje przeczucie się sprawdza. [emoji3]
Właściwie to obojętnie bo na drugim nie zamierzamy skończyć. [emoji3]Piękne wiescie, jaka dzidzia juz duza! A do plci masz preferencje czy jest Ci obojętne?
Cudowne wieści! Gratuluję udanej wizyty! Chyba wysunelas się na prowadzenie i twoje maleństwo jest największeWizyta udana. [emoji4] USG chyba ze 20 min, ale wszystko sprawdzone i jest dobrze. Torbiel powoli się wchłania, jajo się przykleiło, a dzidzia ma już 5,5cm prawie! No i jest starsza około tygodnia więc teraz mi termin na 24 marca wyszedł. Taka ze mnie kwietniówka. [emoji38]
W galeriiCudowne wieści! Gratuluję udanej wizyty! Chyba wysunelas się na prowadzenie i twoje maleństwo jest największemasz jakąś fotkę?
![]()