reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wirus HPV-pomocy!!!

reklama
Czesc! Jestem 3 dzień po konizacji chirurgicznej tzw. „Zimnym nożem” - zabieg w znieczuleniu ogólnym, jako tako ból okresowy był tylko po samym zabiegu, później jak i do teraz brak. Dzisiaj zaczal sie bol krzyzowy na okres. Mam dostać 20/21. Pytanie do Was dziewczyny czy długo krwawiłyście? U mnie krwawienie takie jak 1 dzień okresu, chociaz widze, ze sie zmniejsza delikatnie to nie pociesza wizja okresu.

Czesc! Jestem 3 dzień po konizacji chirurgicznej tzw. „Zimnym nożem” - zabieg w znieczuleniu ogólnym, jako tako ból okresowy był tylko po samym zabiegu, później jak i do teraz brak. Dzisiaj zaczal sie bol krzyzowy na okres. Mam dostać 20/21. Pytanie do Was dziewczyny czy długo krwawiłyście? U mnie krwawienie takie jak 1 dzień okresu, chociaz widze, ze sie zmniejsza delikatnie to nie pociesza wizja okresu.
Ja tylko plamilam później zaczęło się krwawienie. Pojechałam na izbe przerażona a to sie okazało że dostałam okres

Ja tylko plamilam później zaczęło się krwawienie. Pojechałam na izbe przerażona a to sie okazało że dostałam okres
U mnie zawsze krwawienia są obfite, od czasu porodu. Lekarz stwierdził, że jesli nie krwawie mocniej to nie jest niby problem. Jednak stresuje sie. W sobote/niedzielę mam dostać okres, zobaczymy jak to bedzie. Wybiorę się chyba jeszcze w poniedziałek na kontrolę. Ogolnie leżąc jest okej, dopiero po przejściu sie krwawię.

U mnie zawsze krwawienia są obfite, od czasu porodu. Lekarz stwierdził, że jesli nie krwawie mocniej to nie jest niby problem. Jednak stresuje sie. W sobote/niedzielę mam dostać okres, zobaczymy jak to bedzie. Wybiorę się chyba jeszcze w poniedziałek na kontrolę. Ogolnie leżąc jest okej, dopiero po przejściu sie krwawię.
Ja w ogóle nie krwawiłam tylko plamilam. Jak mi się skończył okres to dalej były plamienia

Ja w ogóle nie krwawiłam tylko plamilam. Jak mi się skończył okres to dalej były plamienia
No jak pisałam z dziewczynami to właśnie rożnie mają, jedne plamiły, jedne normalne krwawienie jak przy miesiączce. Szyjka bardzo unerwiona i wiadomo, że wilgoc robi swoje. Lekarz powiedzial, ze poki nie ma krwotoku (a to bym poznała od razu, bólu, goraczki, dreszczy to na spokojnie mam czekac. Kazal brac jeszcze globulki. Niestety umysl ludzki jest postepny, wiec czlowiek czyt i czyta i sie stresuje. Musze odlaczyc internet! 😂 Jedna z dziewczyn krwawiła 3 tygodnie, pozniej 4 plamiła, a wszystkio było okej.

No jak pisałam z dziewczynami to właśnie rożnie mają, jedne plamiły, jedne normalne krwawienie jak przy miesiączce. Szyjka bardzo unerwiona i wiadomo, że wilgoc robi swoje. Lekarz powiedzial, ze poki nie ma krwotoku (a to bym poznała od razu, bólu, goraczki, dreszczy to na spokojnie mam czekac. Kazal brac jeszcze globulki. Niestety umysl ludzki jest postepny, wiec czlowiek czyt i czyta i sie stresuje. Musze odlaczyc internet! 😂 Jedna z dziewczyn krwawiła 3 tygodnie, pozniej 4 plamiła, a wszystkio było okej.
O wow to bardzo dlugo

reklama
Cześć dziewczyny !
Jestem tu nowa i niestety chyba dopadło mnie to co Was:((
18grudnia dowiedziałam się, że wyszła mi cytologia LSIL niskiego stopnia obejmujace koilcytoze i podejrzenie CIN1
przepłakałam cały dzień, postanowiłam iść prywatnie na kolposkopie ,a że j3stem z okolic Rybnika zrobiłam ją w Liftemedzie.
Na badaniu lekarz potwierdził HPV ,że coś mu tam zbielalo nie wiele rozumiałam. Byłam cały czas w szoku,badanie się przedłużyło i trwało 1h jakieś komplikacje bardzo krwawiłam po kolposkopii nie chcieli mnie do domu wypuścić, spędziłam w gabinecie 2h zszywał mnie laserem nic nie pomagało.Mialam ubrac w domu tampon ,a w razie krwotoku iść na SOR jednak po powrocie do domu okazało się, że w ogóle nie leci że mnie krew. Obyło się bez tamponu.
I tak czekam na wynik podobni 6tyg
Cale święta przepłakałam po kątach(mam dwoje dzieci 6 i 11lat)
Nic mnie nie cieszy ,ni3 mam apetytu.
Wdrożyłam wit a i c.ograniczylam słodycze.
Nie umiem niczym myśli zająć,przejrzałam CALE forum.
Po cichu liczę, że to jakiś błąd???
Zawsze miałam idealna cytologie która robiłam raz w roku,a tu taki szok.
Moja kuzynka też miala cin1 i wyszedl jej stan zapalny .
Żyć si3 odechciewa :(jestem w małżeństwie 12lat prędzej też nie prowadziłam jakiegoś hulaszczego trybu życia.
Na wkładce mam od dłuższego czasu żółte uprawy,prędzej były nie za miłego zapachu,teraz zapal się unormował, ale bolą mnie jajniki i podbrzusze:(

A jak u Was ?

Do góry