reklama

Wirus HPV-pomocy!!!

reklama
Ja od kilku lat stosuje omega 3, witaminę d3, b12, kwas foliowy, curcume,
Intimi me, teraz włączyłam Brown me, olej. Czarnuszki,
Wiesiołka, zakwas z buraka,magnez, cholinę, jod,nac,
Alko nie piję od ponad roku, słodycze ograniczam od zawsze,
Zero cukru, wyniki wszystkie dobre ale co z tego jak wirus jest, nie wiem czy zawsze był czy się uaktywnił tego nie wiem bo gdyby nie badania do in vitro nie wiedziałabym że on jest
Ojej dużo tego stosujesz bardzo dbasz o siebie :)
A Twój robił jakieś badania na hpv?

Cześć dziewczyny. Od wczoraj znowu chodzę załamana, nic mnie nie cieszy,nie mam ap3tytu najchętniej przepłakałabym cały dzień w łóżku.
Nie mam jeszcze wyników, czekam juz 3tydzien ,a od 3tyg to wegetacja czuje się jak osoba drugiego sortu mając hpv ,cin1 lsil. (Oby kolposkopia nic gorszego nie pokazala) czuje się na wykończeniu :(

Cześć dziewczyny. Od wczoraj znowu chodzę załamana, nic mnie nie cieszy,nie mam ap3tytu najchętniej przepłakałabym cały dzień w łóżku.
Nie mam jeszcze wyników, czekam juz 3tydzien ,a od 3tyg to wegetacja czuje się jak osoba drugiego sortu mając hpv ,cin1 lsil. (Oby kolposkopia nic gorszego nie pokazala) czuje się na wykończeniu :(
Dobrze Cię rozumiem,
Mam takie dni że jestem załamana i wmawiam sobie najgorsze choroby 😣 ale na pewno wszytsko będzie dobrze małe zmiany się cofają same 🙏🏼

A co z hpv? Od 3tyg unikam męża boje się że go zaraziłam (choć pewnie mamy to oboje)jak żyć tu normalnie..
Ja od dwóch tygodni żyje z informacją o HPV wczesnej 7 lat żyłam sobie w błogiej nieświadomości i tez
Pewnie zaraziłam partnera.
Lekarze twierdzą że organizm
Sam sobie radzi w wirusem więc jest szansa że nawet jeśli ty masz mąż nie. Ale nie wiem 🤷🏻‍♀️ chyba spróbuję z tym papilocare i będę się modlic
Żeby wirus zniknął 😞

reklama
Ja od dwóch tygodni żyje z informacją o HPV wczesnej 7 lat żyłam sobie w błogiej nieświadomości i tez
Pewnie zaraziłam partnera.
Lekarze twierdzą że organizm
Sam sobie radzi w wirusem więc jest szansa że nawet jeśli ty masz mąż nie. Ale nie wiem 🤷🏻‍♀️ chyba spróbuję z tym papilocare i będę się modlic
Żeby wirus zniknął 😞
Dziś czytałam taki artykuł..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry