reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Witaj Nocniczku żegnaj Pieluszko

a u nas Otylka wraca do formy i od dwoch dni, obudziała sie o 5 nad ranem i powiedziała, ze chce siusiu..zrobila i poszła spać:szok:

reklama
Fajnie że Otylka w formie i jak to fajnie że nasze dzieciaczki pamiętają o swoich przyzwyczajenbiach i po chorobie wracają do wcześniejszego rytmu:tak:
U nas różnie. Raz się posiusia raz nie ale jak już zaczęłam to nie wracam do pieluch. A w nocy za to mniej siusia:-)

u nas pielucha na dwór i do spania na noc
u mnie tez dzisaj wesoło z rana posadziłam Zuzie po spanku na nocnik a ja poszłam szykowac picie słyszałam ze cos urzeduje ale myslałam ze zrobiła siusiu i sie zaczeła bawic ,po chwili słysze ze szoruje do kuchni ja sie odwracam a ona golusienka i tylko w czapce na głowie i mówi ze idzie na dwór myslałam ze padne ze smiechu

oj dziewczyny nieźle się uśmiałam czytając wasze opowiadania:-D:-D:-D

my dopiero zaczynamy naukę, najgorsze jest to że Iza w ogóle nie chce usiąść na nocnik, trudno będę latać z mopem i ścierać podłogi :dry: jutro kupię nakładkę na kibelek, może to ją zachęci :tak::-)

Irmaa u nas nakładka nie pomogła dopiero jak się sam przekonał do nocnika to i do nakładki się przekonał:baffled:

Mikusiu, Otylko, Duśka - wielkie brawa!

Wojciaszek dziś w nocy obudził się i wstał, żeby zrobić siusiu na nocnik. A poza tym i wczoraj i dziś w ciągu dnia zasiusiuane tylko jedne majtki.

oj dziewczyny nieźle się uśmiałam czytając wasze opowiadania:-D:-D:-D

my dopiero zaczynamy naukę, najgorsze jest to że Iza w ogóle nie chce usiąść na nocnik, trudno będę latać z mopem i ścierać podłogi :dry: jutro kupię nakładkę na kibelek, może to ją zachęci :tak::-)​

u nas tylko nakładka jest OK..nocnik to "zabawka"...Rano zawsze siusiek do kibelka..potem ..róznie:baffled:

kupka raz wyladowała w kibelku...zazwyczaj wiem kiedy robi- sama czesto mówi- Mama pupa-co zonacza mamo robie kupke..a jek wołam do kibelka..startuje do niej- by ja posadzic to krzyczy na mnie - nieeee! nieeee!:dry::sorry2:

po czym jak juz faktycznie zrobi - przychodzi i mówi - mamo jest pupa i pokazuje na pampersa..a jak sie pytam-a gdzie powinna- w kibelku...moze idzie w dobrym kierunku...

reklama
Wczoraj znów cały dzień bez zasiusianych majtek.
A dziś nas Wojtek zaskoczył. Byliśmy na ślubie znajomych i potem jeszcze się szwędaliśmy po mieście, więc założyliśmy mu pieluszkę. A on przez całe 5 godzin jej nie zasiusiał, mimo, że w między czasie spał i pił.:-) Zaworek to on ma niezły.:szok: Ale siusiu to potem było gigant! Pół nocnika.

Do góry