Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Jak miło zobaczyć kolejny październikowy wątek Moja córeczka urodziła się w październiku 2005. Trzymam kciuki za Was wszystkie i serdecznie pozdrawiam.
Gratuluję wszystkim pażdziernikowym mamusią i zycze zdrowia dla maleństwa i dla Was.
Ja w październiku (termin miałam co prawda na listopad) urodziłam Kamilka, a do was zaglądłam przez przypadek,Mamuśka , przez całą ciążę miałam chyba z 8 razy opryszczkę i smarowałam vratizolinem i wszystko było OK, dzidzia zdrowa
WITAM WSZYSTKIE PAŹDZIERNIKÓWECZKI!!!
Ja mam termin na 25 wrzesień, ale różnie to bywa, dlatego właśnie tu zajrzałam.
Pozdrawiam Was serdecznie i bardzo gratuluję zafasolkowania.
:laugh:
Mała Mi współczuję Ci bolącego ząbka. Ja w ciąży miałam zęba leczonego kanałowo - bez prześwietlenia, więc trochę w ciemno (ale nie było wyjścia bo ząb bolał niemiłosiernie) i bez znieczulenia (chociaz podobno można ale wolałam nie ryzykować). Nie martw się , jeśli nie będzie wyjścia, na pewno Ci go zrobią. Ja byłam wtedy w 10tc.
Gratulacje od wrześniówki 2005 dla wszystkich pażdziernikówek 2006
Czas tak szybko biegnie... Będzie dobrze, dbajcie o siebie i dzieciątka Ines, nie zapominaj o nas