Chrząszczyk 1
Fanka BB :)
Jak nic złego nie bylo to i nie zobaczył. Weź espumisan, bo może faktycznie potrzebujesz coś na wzdęcia.no dobrze ale byłam na usg jamy brzusznej i lekarz tam nic złego nie zobaczyl
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jak nic złego nie bylo to i nie zobaczył. Weź espumisan, bo może faktycznie potrzebujesz coś na wzdęcia.no dobrze ale byłam na usg jamy brzusznej i lekarz tam nic złego nie zobaczyl
Jak nic złego nie bylo to i nie zobaczył. Weź espumisan, bo może faktycznie potrzebujesz coś na wzdęcia.
nom ale to kłucie musi ż czegoś byc
To kłucie , jak i wszystko inne to sobie wmawiasz , daj już spokój bo to nie jest normalne , udaj się może do psychologa ? myślałaś o tym ? chcesz być w ciąży ,rozumiem to ja też się 2 lata starałam ,ale takich jazd nie miałam ,nie raz coś mnie bolało , okres się spóźniał ,a ciąży nie było ,i się nie doszukiwałam był okres luz działamy dalej ,a nie wmawiam sobie coś czego nie ma
Musisz mieć ciekawą ciążę, skoro czujesz tak wysoko macicę już na początku...nom ale to kłucie musi ż czegoś byc
No i to mi się podobano Oki czekam spokojnie na okres
To kłucie , jak i wszystko inne to sobie wmawiasz , daj już spokój bo to nie jest normalne , udaj się może do psychologa ? myślałaś o tym ? chcesz być w ciąży ,rozumiem to ja też się 2 lata starałam ,ale takich jazd nie miałam ,nie raz coś mnie bolało , okres się spóźniał ,a ciąży nie było ,i się nie doszukiwałam był okres luz działamy dalej ,a nie wmawiam sobie coś czego nie ma
nom ale to kłucie musi ż czegoś byc
Wiesz co wydaje mi się ,że Ona bardzo jej chce , bo inna osoba nie chcąca ciąży ,po teście i becie ujemnej odetchnęła by z ulgą i odpuściła ,a jak chcesz być to doszukujesz się najmniejszych symptomów ciąży , które są identyczne jak te przed @ czy po prostu są objawem miliona innych przypadłościZ tego co pamiętam to ona się boi ciąży [emoji1787][emoji1787][emoji1787]