reklama

Wiwat maj! Staraczki majowe 2013

No ja też się tego nie spodziewałam jak chodzi o Na_Ratunek, co prawda nie jestem dość częstym gościem,ale pierwszy raz się z tym spotykam, masakra jakaś o, żeby tak traktować sprawy, które dla innych są ważne. Ale cóż na to możemy poradzić.

Mycha będzie dobrze :)

reklama
katherine a ty o nas lutowkach zapomnialas? bylas z nami od poczatku a potem jak kamfora wsiaknelas? oj oj oj

Ale naklepałyście postów ;) Człowiek w pracy, a tu tyle się działo.

Ja dziś kupiłam w aptece witaminy bo stwierdziłam, że przydałoby się coś łykać. Zastanawiałam się nad kwasem foliowym, ale w końcu stanęło na "zestawie".

Od wczoraj ćmi mnie podbrzusze, pewnie to objaw odstawienia hormonów :baffled:

makota ja po odstawieniu tabsów też mnie ćmiło a momentami miałam bardzo mocne bóle brzucha, potem Gin mi wyjaśnił, że to macica się rozciąga bo podczas brania tabsów jest skurczona.

Trzymam mocno kciuki by u Ciebie wszystko wróciło szybko do normy, ja się już bujam z różnymi problemami 9 miesiąc po odstawieniu tabletek :wściekła/y:

O, patu$ka! Ja się tułam po forum, byłam i na lutówkach, i na marcówkach, na kwietniówkach nie bo przy moich długich cyklach akurat w kwietniu żadne jajo nie wypadało, zaś lutowe starania jak wiesz skończyły się ciążą, a ciąża skończyła się jeszcze szybciej niż zaczęła. Za to teraz próbuję się zadomowić na zafasolkowanych styczniówkach, ale jakoś mi nie idzie. A co u Ciebie?

reklama
Witam,
mam nadzieję, że mogę się przyłączyć do dyskusji na temat starań o dzidzię.
Z mężem staramy się o drugie dziecko po dość długiej przerwie. W lutym stwierdzono u mnie prolaktynę trzykrotnie wyższą ponad normę. I od tego momentu jestem na lekach by w końcu się udało.
Czy któraś z Was była na clo, duphastonie oraz diphereline?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry